Consiliul Județean Constanța, Cultură

Ziua Internațională a CINEMATOGRAFELOR

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, vă invită  SĂMBĂTĂ, 23 Septembrie 2023, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, pentru  evenimentul CINEMATOGRAFIC cu titlul: „#CINEMADAY”.

Manifestarea este dedicată cinematografelor și publicului iubitor de filme.  

Ziua de 23 septembrie va fi un omagiu adus cinematografiei și o recompensă pentru iubitorii de film.

Pentru a celebra Ziua Cinematografelor împreună cu toți cinefilii, am pregătit preț special pe bilet, 10 lei/ proiecție cinematografică, toată ziua, toate filmele.

„Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment şi în topul preferinţelor românilor ca opţiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experienţa Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colţ al ţării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioşi de poveşti ecranizate şi a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a afirmat Jacob Borover, preşedinte Asociaţiei Operatorilor de Cinema.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*