Administrație locală, Comunitate

Ziua comunei Mihai Viteazu va fi sărbătorită pe 18 august

Autoritățile locale vor relua, anul acesta în luna august, organizarea evenimentului Ziua comunei Mihai Viteazu. Sărbătoarea îi va aduce laolaltă pe toți locuitorii, fiind un prilej de bucurie pentru toată comunitatea.

Consilierii locali au aprobat, în cadrul ședinței ordinare de la sfârșitul lunii iunie, organizarea manfestărilor ocazionale de ziua comunei pe data de 18 august. Finanțarea sărbătorii comunei se va face din fonduri de la bugetul local dar și din sponsorizări și donații. Prin Hotărârea nr. 32 din 27.06.2024 a fost aprobat și programul activităților ce se vor desfășura de ziua comunei, program ce va fi făcut public în perioada următoare.

„Ziua comunei a fost sărbătorită utima dată înainte de pandemie. Anul acesta reluăm organizarea acestui eveniment prin care ne dorim să oferim locuitorilor din Mihai Viteazu și Sinoe ocazia de a petrece alături de vecini și prieteni. Ziua comunei este ziua tuturor locuitorilor și îi așteptăm să ne bucurăm împreună într-un cadru organizat”, a precizat viceprimarul cu atribuții de primar, Adrian Costache.

Evenimentul se va desfășura pe terenul de fotbal din centrul localității Mihai Viteazu.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*