Administrație locală, Comunitate

Copiii din Oltina în vizită la Aqua Magic

Vacanța de vară este mult așteptată toți copiii, este perioada din an când se relaxează și se încarcă cu energie pentru un nou an școlar. Peste 90 de copiii din comuna Oltina au petrecut o zi de neuitat în parcul acvatic, Aqua Magic din stațiunea Mamaia, Constanța.

Autoritățile locale au oferit elevilor, miercuri 28 iunie, o excursie la Constanța, în parcul acvatic din stațiunea Mamaia. Copiii au avut parte de o zi în care s-au bucurat de atracțiile oferite de parcul acvatic. Primăria le-a asigurat transportul dar și accesul în parcul acvatic.

„Mai mult de 90 de copii din clasele a III a – a VIII a (conform regulilor impuse de parcul de distracţii), din comună, au mers la Aqua Magic şi s-au întors încântaţi de experienţă. Doresc să le mulţumesc tuturor, celor care s-au ocupat de organizare şi părinţilor care au dorit să se implice în supravegherea copiilor. Anul următor, îmi doresc să repetăm aceeaşi experinţă frumoasă, pentru toti copiii frumoşi ai comunei”, a transmis primarul Ștefania Cealera.

Parcul acvatic din stațiunea Mamaia, Aqua Magic, cuprinde piscine mici și locuri special amenajate pentru copii, piscina mare, un râu leneș și tobogane. Aici se află singurul tobogan Side Winder din România!

Această atracție a fost dezvoltată pentru amatorii de distracții maxime care caută experiențe de mare viteză, pleacă de la o înălțime de 14 metri, oferind senzații unice de cădere liberă.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*