Astrologie

Previziuni astrale pentru perioada 9 octombrie 15 octombrie

In perioada cuprinsa intre 9 si 15 octombrie, Universul ne ofera un timp de respiro, nici o planeta nu mai schimba semnul zodiacal iar vestea buna este ca aspectele astrale sunt in majoritate armonioase, aducatoare de oportunitati.

Marti, 9 octombrie Soarele aflat in zodia Balantei formeaza un aspect benefic cu planeta Jupiter (Marele Noroc) din Gemeni. Aduce o dispozitie exuberanta, vesela in relatii si multa creativitate in arta sau in scris.
In general, reprezinta un aspect favorabil afacerilor juridice, studiilor inalte, dezvoltarii personale, calatoriilor lungi iar in particular vine in ajutorul celor care au functii de conducere.
Jupiter aflat in miscare retrograda este posibil sa ajute la reluarea unor discutii sau colaborari din trecut.
Dintre toate zodiile, Gemenii, Balantele, eventual si Leii vor simti cel mai intens energia pozitiva transmisa de Soare si Jupiter.
Perioada astrala incepe bine, in aceasta zi de Marti, vom mai avea parte de inca un aspect benefic: Venus in trigon cu Pluto. Acest aspect face posibile realizari deosebite in cadrul relatiilor profesionale, favorizand totodata si intalnirile amoroase. In acest sens, avantajati vor fi: Fecioarele, Taurii, Capricornii, eventual Scorpionii si Racii.
Miercuri, 10 octombrie Planeta Mercur (gandirea) va fi aspectata pozitiv de planeta Pluto (transformarea). Aspectul confera vointa, spirit de observatie si analiza, fiind favorabil invingerii obstacolelor de tot felul si transformarilor radicale. De energia planetei Mercur, vor beneficia in mod special cei nascuti in Scorpion, Capricorn, Fecioara si Gemeni.
Joi, 11 Octombrie, Saturn si Neptun realizeaza un trigon (aspect favorabil) la grad perfect. Cele doua planete au o miscare mult mai lenta in comparatie cu Luna, Soarele, Mercur, Venus si Marte.
Din acest motiv, astfel de aspecte planetare au un efect subtil de lunga durata, de cateva saptamani sau luni de zile.
Vibratia energetica pozitiva transmisa de Saturn si Neptun se manifesta pe parcursul intregii perioade analizate si confera mai mult calm, capacitate de concentrare, o buna organizare, intuitie, atractie pentru compania persoanelor mature si serioase, preocupari pentru psihologie si ezoterism.
Pestii, Scorpionii si Capricornii vor simti cel mai intens efectul acestui aspect, cu precizarea ca cei nascuti in primele zile din zodia Scorpionului, avand planeta Saturn in tranzit peste Soarele lor natal, s-ar putea simti mai degraba obositi, devitalizati.
Luni, 15 octombrie, inca un aspect armonios se formeaza pe harta cerului: este vorba despre un alt trigon, de aceasta data, alcatuit de Marte in Sagetator si Uranus in Berbec.
Acest aspect favorabil ofera energie mentala si fizica si ar putea aduce succes neasteptat din actiuni riscante sau depasirea situatiilor impotmolite.
Acest influx astral energizant ii va provoca si surprinde mai ales pe Sagetatori, Berbeci si Varsatori, eventual pe Lei si Balante.
Chiar in ultima zi a perioadei analizate, Luni, 15 octombrie se petrece cel mai important eveniment astral, si anume, momentul de Luna Noua in zodia Balantei, o Luna frumos aspectata care ar putea aduce in viata noastra evenimente noi, benefice.
Va reamintesc ca influenta ei se poate resimti cu 2-3 zile inainte sau dupa momentul maxim, astfel in perioada cuprinsa intre 12 si 18 octombrie va sfatuiesc sa fiti deschisi si pozitivi pentru a primi in viata voastra noul, asa cum se cuvine.
Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, dar in functie de ce s-a intamplat in trecut, noile inceputuri vor fi axate pe rezolvarea afacerilor neterminate oricare ar fi ele.
O Luna Noua in semnul Balantei ne vorbeste in primul rand despre relatii, urmeaza un timp favorabil incheierii unor noi parteneriate sau poate fi vorba chiar despre reluarea unor colaborari, asocieri din trecut. Afirm acest lucru, deoarece Luna Noua primeste razele benefice ale planetei Jupiter (Marele Noroc), care pe 4 octombrie si-a inceput miscarea retrograda.
In conjunctie cu Luna Noua si Soarele gasim stelele fixe din zodia Balantei, Spica si Arcturus, care ofera un potential de stralucire si un plus de sansa acestui moment astral.
Luna Noua aspectata benefic si de Neptun „vorbeste” despre intuitie, despre inspiratie si imaginatie puternica si chiar despre implinirea unui vis.
Acest moment de Luna Noua, le-ar putea implini un vis, in special celor nascuti in Balanta, Gemeni si Varsator.
Pentru toate zodiile, Luna Noua in Balanta din 15 octombrie, reprezinta un moment frumos, de sansa, de reinnoire mai ales in domeniul relatiilor, deci folositi-va de ganduri si cuvinte pozitive pentru a atrage oameni minunati, iubitori in viata voastra.
Pentru mai multe articole interesante despre Astrologie si spiritualitate puteti accesa pagina mea oficiala pe www.facebook.com / Astrolog Laura Hagiu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*