Astrologie

Previziuni astrale pentru perioada 27 noiembrie 3 decembrie

Perioada cuprinsa intre 27 noiembrie si 3 decembrie este marcata de 2 evenimente astrale: revenirea in mers direct a planetei Mercur in Scorpion si Eclipsa de Luna (Luna Plina) in semnul Gemenilor.
Inainte de a detalia influenta planetelor pentru acest interval, as dori sa amintesc cititorilor evenimentele importante ale lunii noiembrie.

Pe 14 noiembrie, a avut loc o Eclipsa Totala de Soare (Luna Noua) in zodia Scorpionului. Eclipsele sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri, evenimente importante atat la nivel personal cat si la nivel de societate si intreaga lume. Toate Eclipsele vorbesc despre schimbare, dar o schimbare in acord cu destinul fiecaruia.
E ca si cum incepem sa scriem un nou capitol in viata noastra, alegem o noua directie. Pentru a implementa transformarea predestinata Eclipsa ofera un interval mai mare de timp, de aproximativ 2-3 ani.
In ziua de 17 noiembrie Marte a intrat in Capricorn, zodie pe care o va traversa pana la 25 decembrie.
Marte in Capricorn este in Exaltare, adica are putere, dar este o pozitie a unei planete de Foc intr-un semn de Pamant, as spune metaforic ca focul ei va arde mocnit, ca un jar incins in soba.
Marte reprezinta curajul nostru si felul in care actionam, ne implicam. Aflat in Capricorn, actiunile noastre vor fi motivate de dorinta atingerii unui statut social, obtinerii unei functii de conducere, insa curajul nostru pentru urmatoarea perioada va fi dozat totusi cu prudenta.
Cu Marte in Capricorn, indiferent de zodia in care ne-am nascut, simtim sa actionam cu mai multa ambitie, dar si cu responsabilitate si seriozitate. Pana la Craciun cuvintele cheie vor fi: autodisciplina, munca intensa, organizare si planificare.
Pe plan cotidian, ar putea insemna pregatirea pentru sarbatorile de iarna care se apropie, planificarea bugetului pentru cheltuielile aferente, o anume cumpatare, economie, pentru ca Sfintele Sarbatori sa ne gaseasca cu sacul plin.
Desigur exista si o componenta negativa, constand in tendinta lui Marte de a deveni mult prea autoritar in Capricorn, cu o agresivitate nejustificata, abuzand de putere.
O alta planeta care a schimbat semnul zodiacal este Venus. Planeta iubirii a parasit zodia ei de domiciliu, Balanta, pe 22 noiembrie si a intrat pe teritoriul Scorpionului, unde va ramane pana la 15 decembrie.
Venus in Scorpion se afla in Exil. Aici planeta nu se poate manifesta in voie si mai mult pare sa fie pozitia cea mai delicata pentru Venus.
As putea spune ca Venus in Scorpion descrie cel mai putin adevarata iubire, iubirea neconditionata.
Cu Venus in trecere prin acest semn, iubirea se poate transforma in obsesie, atasament excesiv, posesivitate, gelozie. E adevarat putem vorbi despre o dragoste profunda, totala, devotata dar care destul de usor cade in extrema cealalta, la ura inversunata, cautand sa manipuleze si sa se razbune.
De aici este evident ca perioada ar putea aduce pentru unii posibile deziluzii, certuri, despartiri, dezamagiri.
Altora in schimb, energia ei ar putea sa le trezeasca dorinte intense, aducand acea iubire iesita din comun care sa le invadeze intreaga viata, dar cel mai probabil va fi o iubire nemarturisita sau invaluita in secret.
Influenta majora a planetei Venus va fi asupra celor nascuti in semnele fixe: Scorpion, Taur, Varsator si Leu.
Revenind la perioada analizata, o veste buna ar fi ca planeta Mercur isi reia mersul direct Marti, 27 noiembrie, insa trebuie sa precizez ca ciclul complet al retrogradarii se incheie abia pe 14 decembrie, atunci cand Mercur revine la gradul 4 Sagetator.
Daca in perioada 7 27 noiembrie senzatia a fost una de incetinire, blocare si dificultate in comunicare, fiind pusi in situatia de a ne intoarce in trecut pentru a regandi, reevalua, rediscuta etc unele aspecte, probleme din viata noastra, perioada 27 noiembrie 14 decembrie cu Mercur revenit in mers direct, ar putea aduce solutii, deblocari, rezolvari cu privire la: semnarea unor acorduri , corespondenta de toate felurile, echipamente de comunicare, contracte, schimburi comerciale, invatamant, calatorii, negocieri financiare, in general o ameliorare in comunicare.
Energia lui Mercur va fi resimtita cel mai intens de Scorpioni, de cei nascuti in Gemeni si Fecioara sau cu Ascendentul in aceste 2 zodii, iar dupa 11 decembrie si de Sagetatori.
Cel mai important eveniment al perioadei analizate este momentul de Luna Plina (Eclipsa de Luna) care se formeaza Miercuri, 28 noiembrie in zodia Gemenilor.
O Eclipsa de Luna este o Luna Plina mai speciala, mai intensa cu efecte de durata, emotiile sunt sporite, ceva vine la lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine.
Luna Plina din 28 noiembrie are loc cu Luna in Gemeni in opozitie cu Soarele in Sagetator si in apropiere de Nodul Sud Lunar aflat in Taur.
Axa semnelor mutabile Gemeni Sagetator guverneaza mentalul, comunicarea, informatia, cunoasterea, calatoriile si relatiile.
Pe plan cotidian ar putea fi vorba despre vesti surprinzatoare, intalniri providentiale, decizii importante, calatorii, comunicare prin multe scrisori si e-mail-uri, publicare, predare, invatamant, evenimente care au legatura cu fratii, vecinii sau rudele apropiate, intensificarea schimburilor comerciale, achizitionarea unor echipamente de comunicare etc
Tot in aceasta zi de Miercuri, 28 noiembrie, Marte se va afla in conjunctie cu Pluto, aspect ce poate trezi in noi dorinte puternice. Este adevarat confera multa forta in actiune, dar influenta acestui aspect poate fi destul de exploziv, putand degenera usor in violenta.
Luni, 3 decembrie se formeaza si opozitia la grad perfect, Soare- Jupiter, pe aceeasi Axa Gemeni-Sagetator, opozitie care amplifica tensiunea acestei perioade prin exagerari si risipire a energiilor. Atentie la sanatate, in special pentru Gemeni si Sagetatori.
In concluzie, in acest interval analizat este indicat sa nu intram in conflict cu ceilalti din dorinta de a controla excesiv, sa acordam atentie sporita in trafic si sa evitam cat putem situatiile riscante.
Luna Noiembrie a anului 2012 ne aduce prin cele 2 Eclipse, de Soare si de Luna, 2 mesaje extrem de importante:
1.Asculta-ti mereu intuitia, vocea interioara pentru a afla adevaratele dorinte ale sufletului tau!
2.Schimba-ti gandirea daca vrei sa-ti schimbi viata, fiindca „omul devine ceea ce gandeste”!
Succes!
Pentru mai multe articole interesante despre Astrologie si spiritualitate puteti accesa pagina mea oficiala pe www.facebook.com / Astrolog Laura Hagiu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*