Astrologie

Previziuni astrale pentru perioada 23 octombrie 29 octombrie

Perioada cuprinsa intre 23 si 29 octombrie este o perioada incarcata de semnificatii astrale: 3 planete vor schimba semnul zodiacal iar Luna, aflata in faza de crestere, va atinge apogeul, chiar in ultima zi a rastimpului analizat, formand momentul de Luna Plina.

Marti, 23 octombrie Soarele intra in zodia Scorpionului unde se afla in peregrinare (o pozitie neutra, nici foarte comoda, nici foarte complicata)
Soarele in Scorpion are drept scop fundamental puterea. Pentru a avea acces la ea, manevreaza bani, sex, informatii secrete.
Odata cu intrarea Soarelui in acest semn fix de Apa, alaturi de Mercur, Nodul Nord si Saturn, este accentuata si mai mult energia Scorpionului, vibratie resimtita subtil de fiecare dintre noi, dar care ii priveste in mod direct pe cei nascuti in aceasta zodie.
In sens pozitiv, in aceasta perioada intuitia, inspiratia vor fi crescute si vom fi ajutati sa devenim mai perseverenti, mai puternici. Urmeaza un timp in care va trebui sa renuntam la obiceiurile nefaste pentru a ne continua drumul, vom simti ca transformarea devine o necesitate pentru a reusi sa ne implinim dorintele.
In sens negativ, exista riscul unor pierderi materiale, conspiratii, constrangeri, critici acute, dusmanii sau invidii.
Pentru toate zodiile, cu Soarele in Scorpion schimbarile fortate, emotiile, dorintele intense dar si spiritul critic, razbunator vor predomina pentru o luna de zile.
In aceasta saptamana, se pastreaza aspectul benefic Venus – Mercur, format inca o data la grad perfect Joi, 25 octombrie si care, desi cu o influenta „modesta”, aduce usurinta in rezolvarea detaliilor legate de munca si rutina zilnica.
Duminica, 28 octombrie, Marte inaintand in Sagetator, construieste un aspect tensionat cu planeta Jupiter din Gemeni.
Va avertizez ca tot intervalul analizat sta si sub semnul acestui aspect nefavorabil, care alcatuit pe axa Gemeni Sagetator, poate aduce neintelegeri, conflicte, certuri cu apropiatii. Totodata, reprezinta un aspect nerecomandat inceputurilor, calatoriilor lungi sau relatiilor cu strainatatea. Atentie la predispozitia de a exagera si la riscul de a fi inselati in urma unor actiuni incorecte, ilegale.
Jupiter retrograd aflat in Gemeni si provocat de Marte, va sanctiona cum stie mai bine neadevarurile, ilegalitatile, imoralitatea.
Tensiunea acestui aspect va fi resimtita cel mai intens de Gemeni, Sagetatori, Fecioare si Pesti, eventual si de Berbeci sau Scorpioni.
Cea care va incerca sa mai indulceasca atmosfera, sa aduca mai multa pace si armonie, este planeta iubirii, Venus, care tot in aceasta zi de Duminica va intra in zodia Balantei, unde va ramane pentru aproximativ o luna de zile.
Venus (Micul Benefic) in Balanta se afla in domiciliu, la ea acasa, unde poate actiona cu maxima putere.
Aspectata pozitiv, energia acestei planete confera diplomatie in relatii, spirit justitiar, amabilitate, aduce succes in practicarea artelor, romantism in relatii sau dorinta de a oficializa iubirea prin casatorie.
Aspectata negativ, Venus in Balanta predispune la idealism exagerat, tendinta spre infidelitate si inclinatia spre risipa si excese.
Cei mai favorizati de „Micul Benefic” vor fi cei nascuti in zodiile Balanta, Gemeni si Varsator.
In ultima zi a intervalului analizat, Luni, 29 octombrie, se petrec 2 evenimente astrale, ambele cu influente notabile in planul evenimentelor.
Dupa ce Mercur s-a confruntat cu latura ascunsa a Scorpionului va intra in Sagetator unde, desi in exil (mai „slab”), ne va ajuta sa ne deschidem catre noi experiente, sa ne bucuram mai mult de viata si sa ne comunicam gandurile si intentiile in mod direct.
Atentie ca oportunitatile legate de calatorii lungi, studii superioare sau relatii cu strainatatea vor aparea mai usor inainte de 7 noiembrie. Dupa aceasta data, Mercur intrand in miscare retrograda s-ar putea sa aduca intarzieri, blocaje sau dificultati cu privire la cele enumerate.
Ultimul eveniment important al acestei perioade este momentul de Luna Plina din zodia Taurului.
Energia imensa a Lunii Pline este simtita si pe plan fizic, nu numai in mod subtil, Soarele si Luna fiind corpuri ceresti ce actioneaza in mod evident, vizibil asupra vietii pe Pamant.
In intervalul 26 octombrie 1 noiembrie, prin energia puternica a Lunii Pline putem deveni mai nelinistiti, nervosi, agitati, multi oameni manifesta frecvent stari de insomnie.
Influenta cea mai mare o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 29 (plus, minus trei zile), in semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu, Varsator.
Faza de Luna Plina aduce o energie ce ne ajuta sa culegem roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Taur din 21 aprilie 2012, sau la fel de bine putem vedea ca drumul, gresit ales, nu duce nicaieri, si iata cum, Luna Plina poate fi momentul unor mari realizari sau a unor mari deziluzii.
Doar analizand aspectul negativ Soare opozitie Luna, care se formeaza pe axa Taur Scorpion, as spune ca putem trai pentru cateva zile o tensiune interioara, un conflict intre ceea ce ne dorim, pe de-o parte si ceea ce avem concret, pe de alta parte.
Acest aspect ne cere de fapt sa echilibram aceste energii, care au in comun preocuparea pentru bani, control, sexualitate, senzualitate.
Luna Plina in Taur, intr-un semn fix de Pamant, va aduce in prim plan activitatile financiare, ideea de bani si bunuri materiale, dorinta de siguranta si confort.
La acest moment de Luna Plina, ar putea avea loc evenimente cu privire la membrii familiei, la o schimbare de domiciliu, la diverse bunuri materiale, case, terenuri, mosteniri, la castiguri si pierderi deopotriva.
Mare atentie ca Mercur va fi provocat de planeta Neptun (aspectul exact, 29 octombrie) si riscul este de a exista confuzii la nivel mental, neclaritati, inclinatia de a visa cu ochii deschisi sau chiar de a fi inselati, amagiti cu cuvinte dulci, atat in dragoste cat si in afaceri.
In concluzie, o perioada destul de agitata, cu multe evenimente sau posibile schimbari predestinate, dar asa cum frumos ne spune si scriitorul Paulo Coelho, ca „adrenalina si stresul unei aventuri sunt mai bune decat o mie de zile linistite”, ar fi bine sa intelegem ca provocarile si schimbarile sunt cele care ne ajuta sa progresam, sa evoluam.
Succes!
Pentru mai multe articole interesante despre Astrologie si spiritualitate puteti accesa pagina mea oficiala pe www.facebook.com / Astrolog Laura Hagiu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*