Astrologie

Previziuni astrale pentru perioada 2 octombrie 8 octombrie

In perioada cuprinsa intre 2 si 8 octombrie, trei sunt planetele care vor schimba semnul zodiacal, iar o alta planeta isi va incepe miscarea in mers aparent retrograd, iata o activitate bogata pe cerul astral in decurs de numai cateva zile, cu o mare incarcatura energetica, ce ne poate provoca destule reactii emotionale.

Va reamintesc ca in primele 2 zile ale acestui interval inca mai suntem sub influenta Lunii Pline, formata pe directia Berbec Balanta, o Luna Plina provocatoare, care „forteaza” clarificarea decisiva a relatiilor, indiferent de natura lor.
Joi, 4 octombrie vor avea loc 2 evenimente astrale, din care unul cu influente pe termen lung.
Un eveniment se refera la planeta Venus (Micul Benefic), care schimba semnul zodiacal, intrand in Fecioara.
Cu Venus in Fecioara, disponibilitatea relationala va fi puternic afectata. Pentru urmatoarele 3 saptamani va exista o atractie fata de latura materiala sau profesionala a relatiilor, predispozitia fiind de a stabili relatii mai mult din interes.
In relatiile deja formate, Venus in Fecioara poate deveni cauza unei tendinte prea mari de a critica, insa in cel mai bun caz, trecerea planetei prin acest semn de pamant, poate aduce posibilitatea de a dovedi devotamentul si fidelitatea.
Cei mai favorizati de „Micul Benefic” vor fi cei nascuti in zodiile Fecioara, Taur si Capricorn. In perioada cuprinsa intre 3 si 29 octombrie, ei sunt cei care, in mod special, ar putea avea parte de bucurii in plan afectiv sau legat de finantele lor.
Evenimentul astral cu influente pe termen lung, se refera la planeta Jupiter (Marele Noroc), care pe 4 octombrie isi incepe miscarea aparent retrograda in zodia Gemenilor, o miscare ce va dura aproximativ 4 luni de zile, pana la 30 ianuarie 2013.
In mers aparent retrograd, energia lui Jupiter se va manifesta ca un factor de corectie, reevaluare la tot ce s-a intamplat in perioada 10 iulie 2012, prima trecere peste gradul 6 Gemeni si 4 octombrie 2012, momentul de inceput al miscarii retrograde.
Cu Jupiter retrograd, norocul nu se mai intalneste pe toate drumurile, putem vorbi de un timp in care norocul va fi ceva mai greu de gasit, in schimb suntem ajutati sa reevaluam lucrurile din jurul nostru, si in special relatiile cu persoanele cele mai apropiate si sa le vedem valoarea lor reala, nu este un timp prea bun pentru speculatii, investitii sau comert.
Atentie ca Jupiter retrograd in Gemeni poate sanctiona cum stie mai bine minciunile, neadevarurile, ilegalitatile.
Cel mai puternic influentati de retrogradarea planetei Jupiter vor fi Gemenii, Sagetatorii si Pestii dar si cei cu Ascendentul, Mijlocul Cerului si Luna in aceste semne.
Perioada lui Jupiter retrograd ne ajuta pe toti, indiferent de zodie, sa ne pregatim pentru oportunitatile ce vor aparea din 30 ianuarie 2013, dupa ce Jupiter isi va relua mersul direct .
Vineri, 5 octombrie va avea loc un eveniment astral deosebit de important, datorita faptului ca odata cu el va incepe si o noua etapa astrologica, ce va dura aproximativ 2 ani de zile.
Este vorba despre planeta Saturn (planeta „Profesor”) care paraseste zodia Balantei si intra in Scorpion, unde va ramane pana in luna decembrie a anului 2014.
Aceasta planeta severa nu va mai influenta institutia casatoriei si relatiile de parteneriat. In schimb trecerea lui Saturn in Scorpion va trezi interesul profund pentru psihologie, misticism, ezoterism, lumea nevazuta sau lumea „de dincolo”.
In plan material, multi dintre cei care s-au folosit in mod incorect, abuziv de banii si bunurile altor oameni vor fi obligati sa dea socoteala pentru faptele lor.
De asemenea, cei care au de recuperat bani sau diverse bunuri, fie din imprumuturi, fie din mosteniri, Saturn in Scorpion pentru urmatorii 2 ani, le poate aduce rezolvarea unor astfel de situatii.
E bine sa cunoasteti si latura intunecata a lui Saturn in Scorpion care poate genera obsesii, anxietati, fobii, probleme de natura sexuala, dusmanii sau invidii, deci aceasta trecere a lui Saturn poate fi pentru unii destul de dura.
Spiritual vorbind, Saturn in Scorpion isi „propune” sa ne invete pe toti cum sa ne folosim in mod benefic puterile ascunse, cum sa ne controlam dorintele proprii, pentru ca ele sa nu devina autodistructive si cum sa devenim mai iertatori, curajosi si perseverenti.
Sambata, 6 octombrie, o planeta mult mai rapida, Mercur (planeta gandirii), intra „umar la umar”cu Saturn, in zodia Scorpionului, unde va ramane pentru 3 saptamani.
Cu Mercur in Scorpion, vom fi dornici sa cunoastem lucrurile in profunzime, vom fi atrasi de mistere si informatii secrete, dar totodata ne vom ascunde bine gandurile sau intentiile noastre. Este o perioada foarte buna pentru cercetare, investigare si analiza. In sens negativ, Mercur in Scorpion predispune la intrigi si conspiratii, la critica, ironie, sarcasm, pe scurt, la tentatia de a-i manipula pe ceilalti sau de a-i hartui psihologic.
Ultimul eveniment important din aceasta serie, se refera la planeta Marte (actiunea) care in ziua de 7 octombrie, paraseste Scorpionul intrand in Sagetator, zodie pe care o traverseaza pana la 17 noiembrie.
Cu Marte in Sagetator, pentru aproximativ o luna si jumatate, vom actiona mai energic, cu entuziasm si optimism pentru implinirea viselor, vom fi atrasi de experiente incitante, de strainatate si voiaje indepartate.
Desigur, exista si o componenta riscanta, constand in tendinta lui Marte de a se aprinde foarte tare in Sagetator, o zodie de foc, mutabila. Adica, ne poate face sa ne asumam riscuri prea mari, sa derapam sentimental (flirturi, aventuri), sa fim predispusi la exagerari, la multe schimbari, actionand cu prea mare risipa de energie.
Anticipand putin previziunile urmatoarei analize astrale, dupa 8 octombrie vestea buna este ca „apele” se linistesc. In aceasta luna de toamna, Universul ne va acorda timpul necesar sa ne „tragem sufletul” pentru a medita cu calm la schimbarile din viata noastra.
Succes !
Pentru mai multe articole interesante despre Astrologie si spiritualitate puteti accesa pagina mea oficiala pe www.facebook.com / Astrolog Laura Hagiu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*