Astrologie

Previziuni astrale pentru perioada 16 octombrie 22 octombrie

Perioada cuprinsa intre 16 si 22 octombrie este alcatuita dintr-un set de relatii astrale asemanatoare cu intreaga structura pe care am analizat-o in previziunile anterioare.

Va reamintesc ca Luni, 15 octombrie am trait momentul de Luna Noua in zodia Balantei, aceasta fiind energia cosmica ce va guverna urmatoarele 28 de zile, va nuanta ansamblul vietii noastre.
Astfel, pentru toate zodiile, vor exista oportunitati de a incheia noi parteneriate sau de a clarifica anumite relatii, colaborari din trecut, pentru a ajunge la armonie, echilibru si la obtinerea unor rezultate benefice pe termen lung, de ambele parti.
Soarele va mai ramane in zodia Balantei pana in ultima zi a acestui interval analizat, razele lui oferind in continuare sanse pentru asocieri sau actiuni benefice intreprinse in comun.
Perioada analizata incepe sub influenta puternica a trigonului (aspect pozitiv) alcatuit de Marte in Sagetator si Uranus in Berbec.
Aspectul favorabil, ofera energie mentala si fizica si ar putea aduce succes neasteptat din actiuni riscante sau depasirea situatiilor impotmolite.
Acest influx astral energizant ii va provoca si surprinde mai ales pe Sagetatori, Berbeci si Varsatori, eventual pe Lei, Balante si Gemeni.
Recomand atentie sporita in cazul celor nascuti in Sagetator (Marte in tranzit prin acest semn) si Gemeni (Marte aflat in opozitie cu aceasta zodie), ei sunt cei care ar putea fi „zgaltaiti” bine de catre naravasa planeta Marte si surprinzatorul Uranus. Daca fac parte din cei care iubesc actiunea, riscul si neprevazutul, atunci acest influx astral ar putea sa fie pe gustul lor.
Pentru toate zodiile aspectul poate aduce actiuni surpriza, in aceasta saptamana condimentand cu sare si piper rutina vietii zilnice.
Marti, 16 octombrie vom avea parte de un alt aspect pozitiv realizat la grad perfect, intre Venus si Mercur. Vestea buna ar fi ca cele 2 planete parcurg gradele zodiacale din Fecioara si Scorpion, pastrand aceeasi combinatie armonioasa pentru mai mult timp (mai bine de o luna de zile). Acest aspect favorizeaza munca sau afacerile, comunicarea sociala armonioasa, facilitand activitatile guvernate de Mercur (intocmirea documentelor oficiale, semnarea contractelor, drumurile scurte etc)
Asa cum am mai precizat, Mercur in Scorpion predispune la negocieri, discutii, ganduri si intentii secrete.
Cei mai avantajati vor fi: Fecioarele, Scorpionii, Taurii, Capricornii, Pestii, Racii, eventual Gemenii si Balantele (Mercur guverneaza si Gemenii iar Venus si Balantele)
Miercuri, 17 octombrie, Venus va fi de data aceasta in aspect negativ cu Jupiter din Gemeni. Desi un aspect nefavorabil, este format de planetele considerate in Astrologie cele mai „norocoase” . Vibratia transmisa n-as putea spune ca este una periculoasa, insa predispune la grandomanie si la iresponsabilitate in relatii. Jupiter in aspect provocator cu Venus din Fecioara, poate trezi in noi dorinte exagerate, neconforme cu realitatea si predispune la cheltuieli nesabuite.
Reamintesc si ca planeta Jupiter (Marele Noroc) aflata in miscare retrograda in zodia Gemenilor, ne ajuta in principal sa corectam, sa reevaluam situatii, relatii din trecut. Nu este cel mai bun timp pentru noi investitii, pentru inceputuri pe termen lung. Pana pe 30 ianuarie 2013, perioada este cu mult mai indicata strategiilor, gasirii unor solutii pentru punerea lor in aplicare incepand cu luna februarie a anului viitor.
De asemenea, in cele 4 luni de retrogradare ar fi bine ca tot ceea ce tine de invatamant, studiu, comunicare sa fie reluat, revizuit, aprofundat temeinic.
Tot pentru acest interval, 16-22 octombrie, se pastreaza si vibratia energetica pozitiva transmisa de Saturn si Neptun care confera capacitate de concentrare, o buna organizare, intuitie, atractie pentru compania persoanelor mature si serioase, preocupari pentru psihologie si ezoterism.
Pestii, Scorpionii, Capricornii si Racii vor fi primii beneficiari ai acestui impuls subtil astral, dar evident ei nu vor fi singurii. Pe fiecare dintre noi, acest aspect resimtit inca de saptamana trecuta, ne va ajuta sa discernem intre iluzii desarte si ceea ce am putea finaliza in mod practic, concret si stabil.
Perioada poate fi destul de incitanta, cu surprize, oportunitati si evenimente placute, atata timp cat nu exageram, pierzandu-ne in detalii inutile.
Succes!
Pentru mai multe articole interesante despre Astrologie si spiritualitate puteti accesa pagina mea oficiala pe www.facebook.com / Astrolog Laura Hagiu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*