Astrologie

Previziuni astrale pentru perioada 12 februarie 18 februarie

Inainte de a detalia aspectele planetelor pentru acest interval, doresc sa va urez dragi cititori multa sanatate, bucurii si impliniri in anul 2013.
Pe 10 Februarie anul s-a innoit pentru a doua oara, in zodiacul chinezesc am trecut in semnul Sarpelui de Apa.
Conform astrologiei chinezesti dar si europene anul 2013 este dominat de elementul Apa, acesta atragand dupa sine mobilitate, dinamism si schimbare.

Intr-un an de APA trebuie sa punem in prim plan trasaturi precum: blandetea, sensibilitatea, receptivitatea, bunatatea, intelegerea, compasiunea, creativitatea, dragostea.
In anul Sarpelui de Apa este indicat sa ne ascultam mai mult ca oricand intuitia si sa actionam cu prudenta fie ca vorbim despre bani, fie ca ne referim la partea amoroasa pentru ca ispitele ne vor incolti din toate partile.
Anul Sarpelui 2013 va fi de asemenea un an prielnic pentru autodezvoltare, invatare.
Datorita naturii schimbatoare a Sarpelui, putem simti nevoia sa schimbam locul de munca sau locuinta in acest an.
Copiii nascuti in anul Sarpelui de Apa sunt inteligenti, curiosi, cu inclinatii artistice. Au emotii profunde, dar pe care nu si le exprima cu usurinta, de aceea recurg adesea la manifestari artistice pentru a le arata celorlalti ceea ce simt.
Din perspectiva astrologiei europene, energia Apei este cea care isi face simtita influenta pe tot parcursul lunii februarie datorita aglomerarii de planete din zodia Pestilor.
Chiar la inceputul si sfarsitul acestui interval, in zilele de 12 si 18 februarie, 5 planete din 10 folosite in astrologie, se vor afla in tranzit prin zodii de Apa, impreuna cu Nodul Nord (Menirea) in Scorpion, tot un semn de Apa.
Iata o perioada incarcata cu multe emotii, in care detaliile sunt trecute cu vederea si sentimentele ne coplesesc!
In sens pozitiv, aceasta energie de Apa pune accent pe intuitie, sensibilitate, compasiune, imaginatie, creativitate, inspiratie, credinta, iubire neconditionata.
In sens negativ perioada predispune la confuzie, indecizie, iluzie, viciu, reverie, pesimism, secretomanie, interiorizare exagerata.
Marti, 12 februarie planeta Mercur (planeta gandirii si comunicarii), desi exilata in Pesti este pozitiv aspectata de Saturn din Scorpion si de Pluto din Capricorn. Mercur ne poate ajuta la inceputul saptamanii sa avem o minte ceva mai ordonata, precauta, responsabila sau deosebit de creativa.
Vineri si Sambata, 15 si 16 februarie, Marte aflat tot in Pesti, va primi ca si Mercur aceleasi influente benefice din partea planetelor Saturn si Pluto.
De aceasta data actiunile noastre ar putea fi inspirate, nelipsindu-ne curajul si ambitia. Desi aspectele sunt frumoase, cu Marte in Pesti, o planeta de Foc intr-o zodie de Apa, indicat ar fi sa nu fortam lucrurile, sa permitem ca viata sa-si urmeze cursul ei.
Cu Marte in Pesti pe tot parcursul lunii februarie Universul ne va preda lectii despre sacrificiu si renuntare.
In ultima zi a intervalului analizat, Luni 18 februarie, vor avea loc 2 evenimente astrale importante: Saturn isi va incepe miscarea retrograda in semnul Scorpionului, o miscare ce va dura destul de mult, pana la data de 8 iulie si Soarele va intra in Pesti, cu aceasta ocazie le urez la multi ani sarbatoritilor acestei zodii.
Planeta Saturn este stapanul Karmei, denumita in astrologie si planeta „Profesor”. Retrogradarea acestei planete, nu este o veste tocmai placuta, deoarece ne-ar putea aduce pentru urmatoarele 4 luni de zile tot felul de teste, piedici sau limitari. Acestea vor aparea mai ales daca ignoram scopurile noastre reale sau daca obiectivele noastre sunt incorecte.
Spre exemplu, multi dintre cei care s-au folosit in mod incorect, abuziv de banii si bunurile altor oameni vor fi obligati sa dea socoteala pentru faptele lor.
Saturn retrograd in Scorpion mai poate genera obsesii, anxietati, fobii, probleme de natura sexuala, dusmanii sau invidii, deci aceasta miscare a lui Saturn poate fi pentru unii destul de dura.
Incepand de Luni,18 februarie, Soarele impreuna cu Mercur, Marte, Neptun iar din 27 februarie si cu Venus va accentua energia Pestilor pentru o luna de zile.
Va fi o perioada marcata de multa sensibilitate, emotie, inspiratie, intuitie, vom parea conectati la un fel de lume de vis, dar atentie vom avea si tendinta de scufundare in stari pesimiste si confuze. Trebuie sa ne ferim de a evada in alta lume, de stimulente sau excitante periculoase, de victimizare, de fobii, de fatalism.
In concluzie, noul an al Sarpelui de Apa incepe cu o intersanta aliniere de planete in semnul de Apa al Pestilor, un semn al carui verb este: A CREDE.

Avand mai usor acces la lumea nevazuta, prin experiente mistice precum: telepatia, visele, intuitiile, presimtirile ce se adeveresc, poate ca din ce in ce mai multi dintre noi vom reusi sa ne intarim credinta, sa ne „trezim” spiritual. De acest aspect se „va ocupa” pentru multi ani de acum incolo mai ales planeta Neptun, planeta Divinitatii intrata la ea „acasa”, in semnul Pestilor.

Cuvintele marelui om de stiinta Albert Einstein, lasate mostenire tuturor, transmit mesajul cel mai potrivit pentru aceasta perioada astrala:
„Dupa ani de studiu, gandire si meditatie am ajuns la concluzia ca exista un singur lucru in Univers, si anume energie, iar dincolo de ea se manifesta o Inteligenta Suprema.”
Succes!

Pentru mai multe articole interesante despre Astrologie si spiritualitate puteti accesa pagina mea oficiala pe www.facebook.com / Astrolog Laura Hagiu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*