Astrologie

Previziuni astrale pentru perioada 11 Septembrie 17 septembrie

Perioada cuprinsa intre 11 si 17 septembrie aduce trei evenimente astrale importante si odata cu ele alte vibratii energetice, ce vor fi resimtite de fiecare dintre noi.

Luate in ordinea cronologica, primul eveniment are loc Miercuri, 12 Septembrie, atunci cand LUNA NEAGRA schimba semnul zodiacal, trecand din zodia Taurului, in zodia Gemenilor.
Luna Neagra sau Lilith, cum i se spune, nu este o planeta reala sau un corp astral real, este un punct matematic, astronomic in jurul caruia graviteaza Luna.
Lilith traverseaza un semn zodiacal in 9 luni de zile, deci in Gemeni va ramane pana in iunie anul viitor. Doar ce-au scapat de „pedeapsa”, prin plecarea Nodului Sud Lunar din zodia lor, si iata ca, Gemenii vor avea parte de o noua provocare.
Timp de 9 luni de zile, cei nascuti in zodia Gemenilor, ar putea trai cu o senzatie de lipsa, de nepotrivire, de nemultumire sau poate doar cu o teama in suflet nejustificata.
Cuvantul cheie in ceea ce priveste temuta Lilith, ar fi in opinia mea, ispita, insa miscarea ei, poate fi resimtita in mod diferit de oameni, in functie de pozitiile planetelor la nastere, dar si de gradul de evolutie spirituala a fiecarui individ. Omul poate fi ispitit pana la urma doar de propriile sale slabiciuni, vulnerabilitati.
Pentru noi toti, indiferent de zodie, Luna Neagra prezinta o noua provocare, o tentatie, cu care va trebui sa ne confruntam.
Una dintre provocari va fi legata de comunicare.
Vom trai timp de 9 luni de zile, impartiti intre opiniile noastre si dorinta de a le accepta pe ale celorlalti. As putea spune ca limbajul intre oameni va deveni enigmatic, original. Altii in schimb, se vor exprima intr-o maniera transanta si se vor servi de cuvinte, ca de arme, oricum in toata aceasta perioada, oamenii se vor juca periculos cu vorbele
Lilith in Gemeni predispune la un dezechilibru intre a simti si a gandi, iar de aici poate duce pana la o viata erotica traita la nivel mental. Atentie, Lilith ne poate ispiti inspre dualitate in toate domeniile vietii noastre si mai cu seama in amor.
Duminica, 16 septembrie, are loc momentul de LUNA NOUA, un moment in general benefic noilor inceputuri sau de a ne revizui dorintele.
Acest moment de Luna Noua are loc in zodia Fecioarei, de aceea noutati, vesti, surprize pot veni referitor la munca, sanatate, servicii pentru ceilalti, rutina de zi cu zi.
Cu un Mercur, guvernatorul Lunii Noi, aspectat destul de prost, cu un Jupiter slabit si cu o cuadratura (aspect negativ), din ce in ce mai stransa intre Pluto si Uranus, n-as putea spune ca aceasta Luna Noua, aduce cele mai bune vesti.
Si totusi, Luna Noua in Fecioara va fi energia cosmica ce va guverna urmatoarele 28 de zile, va nuanta ansamblul vietii noastre, astfel spiritul practic, interesul pentru un nou loc de munca sau pentru ingrijirea sanatatii vor predomina.
De asemenea, energia Lunii Noi prin aspectele pe care le face cu 2 asteroizi, implica o iubire intunecata, atractii dificile, relatii dificile, posesivitate, obligatii karmice, ca si cum ar lipsi iubirea adevarata.
Unii ar putea avea parte de intalniri predestinate, asupra carora nu au nici un control.
Este de la sine inteles, ca acest moment astrologic ii priveste in special pe cei nascuti in zodia Fecioarei, dar si pe celelalte doua semne de Pamant, Taurul si Capricornul.
Referitor la momentul de Luna Noua, doresc sa mai redau cateva informatii, care se pot dovedi folositoare, indiferent de zodia in care ne-am nascut.
Pentru toti cei care au posibilitatea sa programeze un nou eveniment, deschiderea oficiala a unei afaceri sau orice alt inceput important din viata lor ii sfatuiesc sa o faca mai ales imediat dupa momentul de Luna Noua, ideal ar fi exact la 2 zile dupa, deoarece cresc sansele considerabil de reusita.
Cei mai multi copii sunt conceputi in perioadele de Luna in crestere, deci fertilitatea femeilor este mai mare intre Luna Noua si Luna Plina. Exista chiar si o preponderenta de nasteri de copii baieti in perioadele cu Luna in crestere.
Tot ca o informatie care mi se pare interesanta si utila, in special pentru reprezentantele sexului frumos: parul creste mai repede atunci cand pentru revigorarea varfurilor, va fi tuns doar pe Luna in crestere, mai ales imediat dupa Luna Noua.
Efectul Lunii Noi se simte in general cu 3 zile inainte sau 3 zile dupa momentul exact, ca atare, intre 13 si 19 Septembrie vom fi sub influenta puternica a Lunii Noi.
Al treilea eveniment important este legat de intrarea planetei Mercur (gandirea) in zodia Balantei, care va avea loc Luni, 17 septembrie, in ultima zi a intervalului analizat.
Pentru o luna de zile, Mercur in Balanta ne va ajuta sa fim mai armoniosi in exprimare, cuvintele vor deveni politicoase, romantice, iar impreuna cu Lilith, prezenta in aria comunicarii, s-ar putea sa conversam „nevinovat” in mai multe directii. Cu alte cuvinte, ispitele ar putea veni imbracate cu vorbe dulci, mieroase
In sens pozitiv, Mercur in Balanta indica mult tact si diplomatie si ne poate aduce unele contracte avantajoase obtinute prin talentul de a negocia.
In sens negativ, Mercur in acest semn de Aer predispune la dezordine sau nehotarare.
Un singur aspect planetar minor mai doresc sa-l mentionez, e drept cu efect de scurta durata, dar care ne-ar putea aduce Joi, 13 septembrie, surprize placute, chiar daca aceasta zi este considerata in mod traditional, una cu ghinion.
Prin aspectul pozitiv pe care Venus (iubirea) il face cu planeta Uranus (schimbarea), vesti noi, imbucuratoare putem primi de la prieteni sau de la iubiti/ iubite. Acest aspect mai poate aduce o suma de bani neasteptata.
ASTRELE PREDISPUN, OMUL DISPUNE si tocmai de aceea, „niciodata nu e prea tarziu s-o iei de la capat, indiferent de obstacolele intalnite, de esecurile avute, important este sa stii ca viata e un sir de inceputuri…” (anonim)

Pentru mai multe articole interesante despre Astrologie si spiritualitate puteti accesa pagina mea oficiala pe www.facebook.com / Astrolog Laura Hagiu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*