Anunțuri

COMUNA SILIȘTEA – Anunț public privind decizia etapei de încadrare – „Podețe tubulare pe DC 63 la intersecție cu str. Cireșilor și str. Nucilor, sat Țepeș Vodă, județul Constanța”

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

„Podețe tubulare pe DC 63 la intersecție cu str. Cireșilor și str. Nucilor, sat Țepeș Vodă, județul Constanța”

Comuna Siliștea, cu sediul în str. Primăriei nr. 121, județul Constanța, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI pentru proiectul „Podețe tubulare pe DC 63 la intersecție cu str. Cireșilor și str. Nucilor, sat Țepeș Vodă, județul Constanța”, amplasat în comuna Siliștea, sat Țepeș Vodă, DC 63, str. Cireșilor, str. Nucilor, județul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni  până vineri între orele 09.00 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Constanța.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*