Administrație locală

Teren de joaca pentru copiii si tinerii din statiunea Olimp

in urma cu o saptamana, mai exact pe 30 august, primarul Mihai Claudiu Tusac a inaugurat un teren de joaca pentru locuitorii cartierului de locuinte din statiunea Olimp. La actiune au participat peste 100 de locatari ai blocurilor din Olimp, copii si adulti, toti dornici sa puna piciorul pe gazonul artificial. 
Terenul are o suprafata de 15/30 m, este acoperit cu  gazon sintetic verde, este prevazut cu doua porti pentru fotbal, un fileu pentru tenis cu piciorul sau tenis clasic, zona centrala fiind special acoperita cu alta culoare pentru a delimita terenul de tenis. Gardul inalt previne pierderea mingii in padurea din jur. La doua zile de la inaugurare au fost instalate bancile pe margine pentru sustinatorii echipelor si sistemul de iluminat nocturn. 
Primarul Mihai Claudiu Tusac a oferit sepci albe copiilor care deja se aflau pe teren, o minge de fotbal semnata de el si tricouri in doua culori pentru a se putea constitui in echipe. Dupa taierea panglicii inaugurale, el a dat startul jocului cu primul gol inregistrat pe acest teren si a servit un pahar de suc cu toti locatarii participanti la acest eveniment atat de asteptat de ei. Copiii nu au mai asteptat invitatia si s-au format repede doua echipe in tricouri albe si albastre, din care faceau parte fete si baieti si au inceput un joc de fotbal. 
„Asteptau de mult timp acest teren si iata ca am reusit sa-l inauguram special pentru ei. Mai sunt necesare mici retusuri, dar pentru ca nu mai aveau rabdare am decis sa-l deschidem, urmand ca bancile si iluminatul nocturn sa fie instalate in urmatoarele doua zile. Terenul este pozitionat spre padure, deci nu va deranja locatarii. Cele trei seturi de chei au fost acordate presedintilor asociatiilor de locatari din zona, la fel si tricourile. Ei vor raspunde de pastrarea in bune conditii a terenului si ii vor supraveghea pe jucatori, ca jocul sa nu devina motiv de disputa”, a precizat seful administratiei locale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*