Administrație locală

Strada Islazului din Lumina a fost asfaltată

Primăria Lumina continuă procesul de modernizare a străzilor din localitate. Cu fonduri guvernamentale de peste 1,8 milioane de euro obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, infrastructura rutieră va fi reabilitată pe o lungime de aproximativ 5 kilometri.

La sfârșitul lunii trecute utilajele constructorului au turnat stratul de asfalt pe strada Islazului din localitatea Lumina. Strada Islazului face parte din proiectul „Amenajare strazi în comuna Lumina, județul Constanța – lot I”. Proiectul are o valoare de 4.284.075 lei și presupune asfaltarea străzilor Decebal și Islazului pe o suprafață de 2626 metri liniari.

Reamintim că în derulare se află și proiectul „Amenajare străzi în comuna Lumina, județul Constanța – lot II”, proiect cu o valoare de 4.568.695 lei prin care vor fi asfaltate străzile: Frunzelor, Dumitru Comșa, Traian, Murelor, Teiului, Pinului, pe o suprafață de 2300 metri liniari.

Pentru aceste proiecte Primăria Comunei Lumina a obținut finanțare în cadrul Programului Național de investiții „Anghel Saligny” derulat de Guvernului României.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*