Administrație locală

Sediu administrativ al Primăriei pentru locuitorii din Nuntași

Autoritățile locale din Istria au demarat, la sfârșitul lunii trecute, lucrări de reabilitare ale fostului sediul al Primăriei din localitatea Nuntași, situat pe strada Bisericii nr.6.

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din Nuntași, pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să se deplaseze până la Istria pentru depunerea cererilor sau plata impozitelor, primarul Mihai Ionescu a decis să deschisă în localitate un punct de lucru al Primăriei.

„Prin realizarea acestui obiectiv duc la îndeplinire una dintre promisiunile pe care le-am făcut locuitorilor înainte de a deveni primar. A fost dorința oamenilor din Nuntași și sunt bucuros că am reușit să o duc la bun sfârșit. Funcționari din compartimentele impozite și taxe, agricol și asistență socială vor fi la dispoziția cetățenilor, în fiecre zi de marți și joi între orele 8.00-16.00. Aceștia vor prelua și alte cereri ce se adresează altor compartimente, urmând ca acestea să fie soluționate ulterior”, a precizat primarul Mihai Ionescu.

Lucrările de modernizare ale clădirii au fost demarate pe 29 aprilie și vor fi finalizate la sfârșitul lunii august. Acestea presupun: schimbarea acoperișului, a tâmplăriei, a ușilor interioare și exterioare; refacerea tencuielilor interioare și exterioare dar și a instalațiilor termice și electrice; amenajare grupuri sanitare; montare sistem de avertizare cu alarmă pentru situații de urgență.

Fondurile pentru înființarea noului sediu administrativ provin de la bugetul local.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*