Administrație locală

Ședință de Consiliu Local în Siliștea

Consilierii locali din comuna Siliștea s-au reunit, vineri 26 august, în şedinţă publică ordinară de lucru, pentru a dezbate și aproba proiectele de hotârâre inițiate de primarul Mihai Soare. Întâlnirea s-a desfășurat în sala de ședințe din cadrul Căminului Cultural Siliştea.

Pe ordinea de zi s-au aflat patru proiecte de hotârâre. Totodată în cadrul ședinței a fost aprobat procesul verbal al şedinţei din data data de 16 august 2022.

Primul proiect de hotărâre aprobat de aleșii locali a vizat utilizarea, în anul 2022, a excedentului bugetar din anii precedenți aferent bugetului activităților finanțate, integral sau parțial, din venituri proprii, sursa E, derulat de către Școala Gimnazială nr.1 Siliștea, județul Constanța.

Urmăroul proiect de hotărâre a presupus aprobarea drepturile băneşti aferente personalului didactic care solicită cheltuieli de deplasare pe luna iulie 2022.

Consilierii locali au desemnat, în cadrul întâlnirii, un reprezentant al Consiliului Local al comunei Siliștea în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale, nr. 1 Siliştea, pentru anul școlar 2022-2023 și un reprezentant în Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii Educaţiei constituită la nivelul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Siliştea pentru anul şcolar 2022-2023.

Înaintea dezbaterii și aprobarii, cele patru proiecte de hotârâre au primit avizul comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*