Administrație locală

Se asfaltează drumurile din Mereni

Primăria Mereni implementează în această perioadă proiectul „Modernizarea străzilor Mare, Liniștii, Troiței, Drumul Constanței din localitatea Mereni – 2,124 km, comuna Mereni, județul Constanța”. Investiția se realizează cu fonduri guvernamentale obținute prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Amintim că la sfârșitul lunii aprilie, primarul Dumitru Guriță a semnat la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare pentru proiectul privind modernizarea infrastructurii rutiere la nivelul comunei. Primăria Mereni a primit suma de 3.871.196,75 lei pentru implementarea proiectului „Modernizarea străzilor Mare, Liniștii, Troiței, Drumul Constanței din localitatea Mereni – 2,124 km, comuna Mereni, județul Constanța”.

„Sunt bucuros că într-un timp scurt am reușit să desemnăm o societate care a realizat proiectul tehnic și care execută și lucrările de asfaltare ale celor patru străzi din localitatea Mereni”, a transmis primarul Dumitru Guriță.

Investiția are o valoare totală de 4.997.481,89 lei. Proiectul presupune asfaltarea celor patru străzi pe o lungime de peste 2 kilometri, montarea de rigole pentru preluarea apelor pluviale dar și executarea unor lucrări pentru asigurarea accesului la proprietăți.

Durata de implementarea a obiectivului de investiții este de 24 de luni de zile.

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*