Administrație locală

S-a semnat contractul de finantare pentru asfaltare in comuna Vulturu

„Asfaltare strazi in comuna Vulturu, judetul Constanta” este unul dintre proiectele pe care administrata locala a comunei Vulturu le-a depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si care a primit aprobare spre finantare prin Programul National De Dezvoltare (PNDL).
In luna august, conducerea administratiei publice locale Vulturu, reprezentate legal de edilul Eugen Marius Berbec a semnat contractul de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pentru proiectul ce vizeaza asfaltarea drumurilor din comuna Vulturu. Valoarea totala a acestui proiect este de 14.741.644,00 lei.
Prin obtinerea fondurilor necesare se vor asfalta 11,147 kilometri asa cum prevede proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere. Conform proiectului se vor amenaja rigole pentru scurgerea apelor pluviale de-a lungul strazilor cuprinse in proiectul de asfaltatare, iar de o parte si de alta a drumului DJ225, pe strada Eroilor se vor amenaja trotuare si alei de acces spre gospodarii.
Cel de-al doilea proiect ce a obtinut aprobare spre finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin (PNDL) are ca obiectiv modernizarea si eficientizarea sistemului de iluminat public stradal din comuna Vulturu. „Modernizare si reabilitare sistem de iluminat public stradal in comuna Vulturu, judetul Constanta” are o valoare totala de 301.397,95 lei.
In alta ordine de idei, administratia locala a comunei Vulturu a demarat lucrari de igienizare si curatenie generala, pentru a se asigura ca elevii vor incepe anul scolar in conditii optime. Edilul comunei Vulturu, Eugen Marius Berbec si-a dorit ca unitatile de invatamant sa fie pregatite pentru a-i primi pe invatacei, astfel curatenia dinaintea primului clopotel din acest an scolar s-a finalizat.
„In acest nou an scolar, imi doresc cat mai multi elevi prezenti la orele de curs! Le doresc mult succes, rezultate cat mai bune si sa invete cat pot de mult pentru un viitor stralucit!”, le-a urat tuturor elevilor edilul comunei Vulturu, Eugen Marius Berbec.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*