Administrație locală

Rectificare bugetara de 700 mii lei aprobata de Consiliul Local Navodari cu unanimitate de voturi

Consiliul Local al orasului Navodari a aprobat, la sfarsitul saptamanii trecute, in sedinta extraordinara proiecte de interes local, initiate de primarul Nicolae Matei.

Alesii locali au aprobat rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2011, respectiv suma de 700 mii lei necesara administratiei pentru anveloparea blocurilor. Potrivit primarului, banii au venit de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in ultimele zile ale anului trecut, astfel incat alesii locali nu au putut directiona suma catre poiectul respectiv. De asemenea, un alt proiect important inscris in convocatorul de sedinta si aprobat de consilierii locali a facut referire la sumele inregistrate in contul de excedent al bugetului local la finele anului 2011. Referitor la acest proiect, primarul Matei a tinut sa le explice consilierilor ca este vorba despre banii necheltuiti, dar alocati pentru asfaltare, respectiv suma de 6 milioane lei. „Nu este vorba despre bani pe care Primaria nu i-a cheltuit si a ramas cu ei in cont. Acesti 60 de miliarde de lei vechi, sunt bani care in mod expres i-am consemnat. Nu au fost cheltuiti pentru ca avem un litigiu cu firma care ne-a asfaltat orasul Navodari acum doi ani de zile, deoarece nu am fost multumiti de calitatea lucrarii. Pe doua strazi ne facturasera si am ajuns cu contractul in instanta. Diferenta de bani trebuie s-o avem in buget, nu sa cheltuim bani din bugetul pe anul acesta”, a declarat primarul Nicolae Matei.
Au mai fost aprobate proiecte ce tin de schimburi de terenuri, modificari ale hotararilor de consiliu local care presupun acordarea de inlesniri la plata taxelor si impozitelor pentru anul in curs, precum si imputernicirea de catre Consiliul Local al orasului a directorului S.C. Termica Navodari in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor RAJA S.A. Constanta.
De precizat ca toate proiectele propuse de primar au fost votate in unanimitate de catre consilierii locali.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*