Administrație locală, Investiții

Proiectul de asfaltare a străzilor din Sinoe în linie dreaptă

Primăria Mihai Viteazu pregătește documentația pentru organizarea licitației în vederea desemnării societății care va executa lucrările de modernizare a drumurilor din localitatea Sinoe.

Comuna Mihai Viteazu a obținut finanțare, în voloare de 10.000.000 de lei de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

În perioada următoare Primăria va scoate la licitație atribuirea contractului de achiziție publică având ca obiect proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare străzi, Mihai Viteazu, județul Constanța”. Proiectul a obținut finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Suntem în faza de obținere a avizului de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța și pregătim în paralel documentația pentru organizarea licitației în urma căreia va fi desemnat constructorul. Fondurile obținute ne permit să modernizăm parțial drumurile din localitatea Sinoe”, a precizat viceprimarul cu atribuții de primar Adrian Costache.

Investiția presupune asfaltarea drumurilor din localitatea Sinoe. Astfel, vor fi reabilitate și modernizate străzile: Nordului, Trufelor, Câmpiei, Oltenilor, Școlii și DC 79 de la ieșirea din localitatea Sinoe până la limita cu Biosfera Delta Dunării.

Obiectivul general al proiectului constă în sprijinirea și promovarea dezvoltării locale durabile, atât din punct de vedere economic cât și social prin îmbunătățirea condițiilor de infrastructură.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*