Administrație locală

Proiect pentru modernizare trotuare în Târgușor

Autoritățile locale pregătesc documentația necesară pentru a executa lucrări de reparații și modernizare trotuare pe strada Constanței din localitatea Târgușor. Primăria a obținut fonduri guvernamenatale pentru realizarea acestei investiții.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a alocat, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, suma de 3.965.272,29 lei pentru implemnetarea proiectului “Reparații și modernizare trotuare pe strada Constanței, comuna Targușor, localitatea Târgușor, județul Constanța”      .

Investiția are ca scop dezvoltarea centrului civic al localității. Prin realizarea lucrărilor se va asigura evacuarea în sistem controlat a apelor pluviale, amenajarea accesului pietonal și auto în curțile reveranilor din strada Constanței dar și amenajarea unor trotuare adecvate pentru siguranța cetățenilor.

Primăria Târgușor a primit fonduri în valoare de 3.534.727,71 lei, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny și pentru proiectul “Modernizare tramă stradală în comuna Târgușor, județul Constanța”.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*