Administrație locală, Mediu

Primăria Tuzla modernizează sistemul de iluminat public

Autoritățile locale din Tuzla au demarat în luna august implementarea proiectului privind modernizarea sistemului de iluminat public de la nivelul comunei. Investiția se realizează cu fonduri guvernamentale obținute de la Administrația Fondului de Mediu.

„Am dat startul lucrărilor de execuție aferente obiectivului de investiții – Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în comuna Tuzla, județul Constanța, proiect în valoare de 1.970.673,43 lei inclusiv TVA. Funcționalitatea acestui sistem de iluminat care se va monta în comuna Tuzla este orientat către utilizator și beneficiari, iluminatul stradal având un rol esențial în protejarea și asigurarea securității cetățenilor pe timpul nopții și de asemenea va contribui la reducerea sumelor aferente consumului de energie electrică”, a transmis primarul Reșit Taner.

În cadrul acestui proiect se va moderniza sistemul de iluminat public prin schimbarea vechilor componente ale sistemului de iluminat public cu 817 lămpi complet echipate cu sistem de telegestiune.

Lucrările de schimbare a lămpilor de iluminat au fost realizate până la data de 23 august pe străzile: Aviatorilor, Atelierelor, Recoltei, Meduzei, Răsăritului și Farului.

Finanțarea lucrărilor din cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în comuna Tuzla, județul Constanța” este asigurată de Administrația Fondului de Mediu.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*