Administrație locală

Primaria Saligny doreste semnarea contractelor de finantare pentru cele 4 proiecte aprobate prin PNDL2

In lista celor 151 de proiecte de investitii ale judetului Constanta, aprobate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene prin Programul National De Dezvoltare Locala (PNDL), etapa a doua, comuna Saligny figureaza cu 4 proiecte.
Administratia publica locala Saligny, lucreaza in prezent la finalizarea documentatiei necesara celor patru proiecte aprobate prin PNDL2 in vederea depunerii acestora pana pe data de 29 noiembrie 2017, termenul final restabilit si semnarea contractelor de finantare.
Mai exact, potrivit edilului Ion Beiu, administratia locala a comunei Saligny lucreaza pentru obtinerea avizelor necesare pentru depunearea documentatiei proiectelor ce au fost aprobate prin PNDL 2, dorind semnarea contractelor de finantare si obtinerea fondurilor guvernamentale.
Proiectele aprobate sunt: „Extindere retea alimentare cu apa loc. Faclia Zona Tabara, comuna Saligny, judetul Constanta”, „Construire si dotare centru medical in localitatea Saligny, jud. Constanta”, „Extindere retea iluminat public, sat Faclia – Zona Tabara, comuna Saligny, judetul Constanta”, „Modernizare iluminat public stradal, comuna Saligny, judetul Constanta”.
In alta ordine de idei, in tot acest timp, Primaria Saligny a asigurat combustibilul solid necesar (lemne si carbuni) pentru unitatile de invatamant din comuna, dar si materialele antiderapante necesare in perioada iernii, in caz de inghet si zapezi abundente. De asemenea, Primaria comunei Saligny este dotata si cu un buldoexcavator cu freza pentru zapada, bascula, sararita si toate celelalte ustensile utile in timpul iernii, pentru deszapezire.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*