Administrație locală

Primăria Peștera solicită fonduri guvernamentale pentru modernizarea infrastructurii

Autoritățile locale vor depune în perioada următoare două cereri de finanțare pentru extinderea rețelei de canalizare și reabilitarea rețelei de apă potabilă, în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny.  

În cadrul ședinței de Consiliu Local de la sfârșitul lunii aprilie au fost aprobate hotărârea privind aprobarea Cererii de finanțare și a Devizului general estimativ al obiectivului de investiții ,,Înlocuire țeavă apă potabilă în satul Ivrinezu Mare” și hotărârea privind aprobarea Cererii de finanțare și a Devizului general estimativ a obiectivului de investiții ,,Extindere rețea de canalizare în sat Izvoru Mare, comuna Peștera”.

„În perioada următoare vom depune la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației cele două cereri în vederea obținerii finanțării. Sunt două proiecte importante prin care urmărim să oferim locuitorilor acces la servicii de utilitate publică” a precizat primarul Nicoleta Vrabie.

Proiectul ,,Înlocuire țeavă apă potabilă în satul Ivrinezu Mare” presupune schimbarea țevii de aducțiune de la pompă la bazin pe o lungime de 1400 metri liniari, schimbare vane și realizare branșamente. Valoarea investiției se ridică la suma de 700.000 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*