Administrație locală

Primăria Oltina asfaltează drumul comunal DC  48

Veste bună pentru locuitorii din Satu Nou! Drumul comunal DC 48 va fi asfaltat cu fonduri guvernamentale, obținute prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Primăria Oltina a primit suma de 6.872.088,47 lei de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru asfaltarea drumului comunal DC 48.

În toamna anului trecut autoritățile locale au depus la minister proiectul „Asfaltare drum comunal DC 48, km 0+000-km 3+570, comuna Oltina, judetul Constanța”, proiect ce a primit finanțare și a fost inclus pe lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” publicată pe site-ul instituției, vineri 22 iulie.

Investiția presupune asfaltarea DC 48 pe o distanță de 3,57 kilometri. Drumul face legătura între DJ 391A și localitatea Satu Nou.

„Modernizarea infrastructurii rutiere la nivelul comunei este una dintre prioritățile mele. Obținerea acestor fonduri este un pas important, reușim să reabilităm drumul către Satu Nou, astfel locuitorii nu se vor mai confrunta cu probleme în timpul traficului. Pregătim documentația necesară pentru semnarea contractului de finanțare”, a precizat primarul Ștefania Cealera.

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*