Administrație locală

Pași importanți pentru modernizarea drumurilor din comuna Cerchezu

Consilierii locali din Cerchezu au aprobat în ședința extraordinară din 11 august, proiectul de hotărâre privind modificarea indicatorilor tehnico-economici a devizului general al obiectivul de investiții „Modernizare infrastructură rutieră în comuna Cerchezu, localitățile Viroaga, Căsciorele și Cerchezu, județul Constanța.

„Pentru semnarea contractului de finanțare la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației a trebuit să adoptăm o hotărâre pentru modificarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției, indicatorii au fost aprobati inițial prin Hotararea Consiliului Local Cerchezu nr. 12/13.03.2023. După transmiterea documentelor solicitate către minister urmează semnarea contractului de finanțare și demararea procedurii pentru desemnarea executantului lucrărilor”, a precizat primarul Ștefan Chelaru.

Autoritățile locale au obținut finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny  pentru „Modernizare infrastructură rutieră, în comuna Cerchezu, localitățile Viroaga, Căscioarele și Cerchezu, județul Constanța” prin care se urmărește modernizarea drumurilor publice din interiorul localităților pe o lungime de 5,9 kilometri. Primăria Cerchezu va primi de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației suma de 5.000.000,00 lei pentru realizarea investiției.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*