Administrație locală

Minihotelul din Negru Voda va fi reabilitat

Administratia locala a orasului Negru Voda a obtinut finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) pentru reabilitarea minihotelului din localitate si transformarea acestuia in bloc cu garsoniere.
Viceprimarul cu atributii de primar Petre Stefan ne-a informat ca administratia locala a semnat primul contract de finantare cu MDRAP in valoare de 260.000 de lei si a organizat de data de 16 mai licitatia pentru atribuirea lucrarii de reabilitare – modernizare bloc de garsoniere din strada Independentei, nr. 15.
„La licitatie s-au prezentat cinci oferte care vor fi analizate de comisie in vederea desemnarii unei societati care va realiza proiectul. Daca nu se vor depune contestatii pe data de 16 iunie ar trebui sa aflam castigatorul licitatiei”, a precizat Petre Stefan, viceprimarul cu atributii de primar din Negru Voda.
Minihotelul este construit in regim P+1+M si va fi transformat intr-un bloc de locuinte cu 13 garsoniere si un apartament cu doua camere. Acesta va fi dotat cu centrala proprie pe gaz. Dupa finalizarea lucrarilor locuitele vor fi repartizate persoanelor fara locuinta dar care au un venit mediu conform legislatiei in vigoare.
In alta ordine de idei, edilul Petre Stefan ne-a informat ca pe data de 13 mai a fost sarbatorita Ziua Familiei. Administratia locala a organizat, pentru persoanele care implinesc 80 de ani in acest an si pentru cuplurile care aniverseaza 50 de casatorie, in cadrul Caminului Cultural, un spectacol sustinut de ansamblul Sanziene Dobrogene din Negru Voda. In cadrul evenimentului, edilul Petre Stefan a oferit diplome si premii in valoare de 250 de lei pentru fiecare sarbatorit si fiecare cuplu. De Ziua Familiei, la Negru Voda au fost premiate 12 persoane care implinesc 80 de ani in cursulacestui an si 8 cupluri care aniverseaza 50 de ani de casatorie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*