Administrație locală

La Mangalia, asa cum ne-am obisnuit! ALTA SEDINTA ALT SCANDAL

Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac a convocat o sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Mangalia pentru ziua de duminica, 19 iunie 2011, la ora 11.00. Au fost prezenti 18 consilieri. 
Principalul punct din cele 3 de pe ordinea de zi a fost proiectul de hotarare privind constatarea incetarii mandatului de drept al consilierului local dr. Viorel Oleniuc, caruia Partidul National Liberal i-a retras sprijinul politic. 
Dupa acest punct, lucrurile au reintrat in cunoscuta rutina de la Mangalia: injurii, icnete, discutii inutile si… incheierea sedintei pe motivul lipsei de cvorum, mai multi consilieri refuzand sa mai participe la acest circ.
Primarul Mihai Claudiu Tusac nu a fost deloc surprins de aceasta situatie: „O parte din consilieri fac circ de trei ani, iar altii s-au saturat sa tot suporte discutii inutile si injurii si au plecat. De trei ani fac eforturi inumane pentru a readuce orasul la starea de normalitate, ca sa ii conving pe consilieri sa voteze proiecte importante pentru dezvoltarea orasului, deci pentru cetateni! Aceasta este atmosfera <lucrativa> de la Mangalia! De trei ani, reprezentantii PD-L fac scandal la fiecare sedinta, iar Mangalia sta pe loc! Dar oamenii nu mai pot astepta, si asa le este destul de greu, nu mai pot suporta aceste scandaluri si intarzieri!”
Referitor la persoana care-l va inlocui pe dr. Oleniuc in Consiliul Local, seful administratiei locale a precizat ca va avea loc o noua sedinta saptamana viitoare pentru validarea mandatului de consilier al profesorului Mihai Sorin din partea PNL Mangalia: “Precizez ca sedinta urmatoare va avea unu-doua puncte pe ordinea de zi, ca la al treilea consilierii PD-L se plictisesc, au chef de glume si-i determina si pe ceilalti sa renunte la a mai incerca sa faca ceea ce este nevoie pentru oras.”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*