Administrație locală

Instituțiile de învățământ din Tuzla pregătite pentru sezonul rece

Primăria Tuzla a achiziționat combustibilul necesar pentru încălzirea instituțiilor de învățământ din comună în perioada sezonului rece, proviziile sunt suficiente până la data de 1 mai 2023.

În ultima perioadă au apărut în spațiul media mai multe știri despre instituții de învățământ care nu au bani pentru achiziționarea combustibilului necesar pentru încălzirea spațiilor și elevii sunt nevoiți să stea îmbrăcați în timpul orelor de curs.

Nu este cazul unităților educaționale din comuna Tuzla, primarul Reșit Taner și-a dorit să îi liniștească pe părinți și a transmis: “Vă aduc la cunoștință faptul că Primăria comunei Tuzla a achiziționat combustibilul necesar în vederea încălzirii în perioada rece a celor trei unități de învățământ: Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla (cele două corpuri) și a celor două grădinițe din comună. Asigur toți părinții cu privire la faptul că a fost achiziționat combustibilul necesar și acesta este suficient pentru încălzirea unităților de învățământ sus menționate până la data de 01.05.2023, altfel încât elevii din comuna noastră să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*