Administrație locală

Daruri pentru copiii din Târgușor cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Autoritățile locale din Târgușor se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, mai exact primarul Mădălina Negru a inițiat un proiect de hotărâre pentru acordarea unor daruri preșcolarilor și elevilor din comună. 
În luna noiembrie, consilierii locali au aprobat în cadrul ședinței mai multe proiecte de hotărâre inițiate de primarul Mădălina Negru. Unul dintre acestea vizează alocarea sumei de 15.000 de lei din bugetul local pentru acordarea de daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, școlarilor și preșcolarilor din comuna Târgușor.
„Luna decembrie ne oferă posibilitatea de a face bucurii celor din jurul nostru, este o lună mult așteptată de toți copiii. De aceea ne-am propus să le aducem zîmbetul pe buze prin oferirea unor daruri din partea Primăriei și a Consiliului Local”, a precizat primarul Mădălina Negru.
Totodată, în cadrul ședinței s-a alocat suma de 6000 de lei în vederea sprijinirii activității fotbalistice a Asociației Sportive Viitorul Târgușor pe anul 2021. 
Printre proiectele de hotărâre dezbătute de aleșii locali se mai numără: aderarea comunei Săcele în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apă – Canal Constanța”, aprobarea Regulamentului pentru eliberarea avizului, programului și a autorizației de funcționare pentru desfășurarea activităților comerciale în comuna Târgușor, aprobarea Regulamentului de aplicare a taxelor speciale, aprobarea alocării sumei de 8000 de lei din bugetul local în vederea procurării de certificate calificate pentru semnătură electronică funcționarilor publici și aleșilor locali din cadrul UAT-ului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*