Administrație locală

Daruri pentru copiii din comuna Cerchezu

Decembrie, luna cadourilor se apropie cu pași repezi. Această lună este recunoscută internațional ca fiind luna cadourilor și a veseliei. După modul în care oamenii împart cadouri celor dragi arată că această luna este de departe cea mai îndragită luna din an. Și autoritățile locale din Cerchezu pregătesc daruri pentru toți copiii comunei.

Autoritățile locale continuă și în acest an tradiția de a oferi copiilor din comună daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. La sfârșitul lunii noiembrie, în cadrul ședinței de Consiliu Local, a fost aprobată o hotărâre privind alocarea sumei de 15.000 de lei pentru acordarea unor cadouri tuturor copiilor.

„Sărbătorile de iarnă sunt așteptate cu nerăbdare de copiii din comună și ne-am dorit să le aducem bucurie în suflete și anul acesta. Am alocat bani de la bugetul local pentru achiziționarea a 300 de cadouri ce vor fi oferite tuturor copiilor”, a precizat primarul Ștefan Chelaru.

Cele 300 de cadouri pe care le vor achiziționa autoritățile locale vor fi oferite copiilor sub trei ani care nu sunt înscriți la grădiniță, preșcolarilor, elevilor din clasele 0-VIII dar și liceenilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*