Administrație locală

Corpul C1 al Liceului tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna va fi modernizat

În ultimii ani, administrația locală a investit în dezvoltarea infrastructurii educaționale, astfel instituțiile de învățământ au fost modernizate iar preșcolarii și elevii din Cumpăna studiază în săli de clasă moderne și având la dispoziție materiale didactice de calitate.
Proiectul privind creșterea eficienței energetice a corpului C1 (Școala Nouă Centru) a primit finanțare europeană.
Autoritățile locale caută în permanență surse de finanțare pentru a oferi copiilor din comună cele mai bune condiții de studiu. La sfârșitul acestei luni, primarul Mariana Gâju a primit o veste bună! 
Cererea de finanțare „Creșterea eficienței energetice la Liceul tehnologic Nicolae Dumitrescu – Corp C1 (Școala nouă) 137821” definită pentru apelul POR/776/3/1/Creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale, clădirile publice și sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari al cărui lider este persoana juridică COMUNA CUMPĂNA a ajuns în statusul selectat pentru finanţare.
Amintim că, în anul 2017 la data de 04 octombrie, a fost depus  spre finanțare proiectul care viza creșterea eficienței energetice a corpului C1(Școala Nouă Centru) clădire construită în anul 1976. Nu a fost aprobat în acea etapă.
În data de 18.05.2020 a fost redepus pentru finanțare tot pe fonduri europene. Pe 23 noiembrie 2021 cererea de finanțare depusă de Comuna Cumpăna a fost selectată pentru finanțare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*