Administrație locală

Consilierii locali din Pecineaga reuniți în ședință ordinară

Marți 18 iunie, consilierii locali din Pecineaga s-au reunit în ședința ordinară a lunii pentru a dezbate și aproba proiectele de hotărâre inițiate de primarul Niculae Stan. Întâlnirea a avut loc în  sala mare din Căminul cultural Pecineaga începând cu ora 14.00.

Pe ordinea de zi s-au aflat trei proiecte de hotârâre, aceasta fiind suplimentată cu încă trei puncte.

Primul proiect de hotarâre aprobat a vizat mandatarea reprezentantului UAT Pecineaga în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea. Următorul punct pe ordinea de zi a presupus rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Pecineaga, județul Constanța  pentru anul 2024.

Consilierii locali au aprobat și proiectul de hotărâre privind privind aprobarea situatiei financiare asupra execuției bugetare (Dare de seama contabilă) trimestrul I 2024 și aprobarea contului de execuție pe trimestrul I 2024.

Aleșii locali au votat un proiect important pentru dezvoltarea comunei, este vorba despre înființarea rețelei de distribuție gaze naturale în comuna Pecineaga, județul Constanța.

În cadul ședinței au mai fost aprobate: proiectul de hotarâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Pecineaga, județul Constanța și proiectul de hotarâre privind prelungirea cu 8 luni a contractului cu nr. 11/09.01.2023 cu S.C. IRIDEX GROUP SALUBRIZARE S.R.L. privind delegarea gestiunii prin concesiune a serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*