Administrație locală, Comunitate

Consilierii locali din Castelu au aprobat prețul la apă pentru locuitorii din zona Fermă 3

Începând cu 1 iulie locuitorii din zona Fermă 3, din comuna Castelu vor plăti 4 lei pentru un metru cub de apă.

Întruniți în ședință ordinară la începutul lunii iunie, consilierii locali au votat unul dintre proiectele importante de pe ordinea de zi, este vorba despre proiectul de hotărâre care a vizat aprobarea prețului la apă pentru locuitorii din cadrul Fermei 3. 

Consiliul Local al comunei Castelu s-a întrunit în şedinţă ordinară în data de 3 iunie 2022. Ţinând cont de necesitatea acoperirii cheltuielilor efectuate pentru funcţionarea puţului de alimentare cu apă din cadrul Fermei nr 3, edilul Nicolae Anghel, a inițiat proiectul de hotărâre nr. 58/03.06.2022 privind aprobarea stabilirii prețului la consumul de apă pentru locuitorii din cadrul Fermei nr. 3 Castelu. Prezentul poiect a fost adoptat cu un număr de 9 voturi pentru, 6 abțineri şi – 0 voturi împotrivă, din totalul de 15 consilieri prezenți și 15 consilieri în funcţie.

“S-a aprobat stabilirea preţului la consumul de apă pentru locuitorii din cadrul Fermei nr. 3, la 4,00 lei/mc de apă consumată. Prevederile prezentei Hotărâri de Consiliu Local intră în vigoare începând cu data de 01.07.2022”, a precizat edilul comunei Castelu, Nicolae Anghel.

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*