Administrație locală

Bugetul local al comunei Ostrov a fost rectificat

Consilierii locali din comuna Ostrov au fost convocați în ședință ordinară în ultima zi a lunii iunie. În cadrul întâlnirii au aprobat proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

Conform monitorului official local pe ordinea de zi s-au aflat cinci proeicte de hotărâre: patru inițiate de edilul Niculae Dragomir și unul inițiat de viceprimarul comunei.

Cele patru proiecte propuse de primarul Niculae Dragomir și aprobate de aleșii locali au fost: proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a Listei de investiții ale comunei Ostrov, pe anul 2022; proiect de hotărâre  privind utilizarea excedentului bugetar rezultat la încheierea exerciţiului bugetar pentru anul 2021, ca sursă de finanţare a cheltuielilor secţiunii de dezvoltare, pentru lucrări de investiții propuse a se realiza în anul 2022 conform Listei de investiții; proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate întocmit în vederea vânzării prin licitatie publică, a unor terenuri, aparținând domeniului privat al comunei Ostrov, județul Constanța și proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate întocmit în vederea concesionării prin licitație publică, a unor terenuri, aparținând domeniului privat al comunei Ostrov, județul Constanța.

Viceprimarul Tudor Iordan a propus pentru această ședință proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Protocol de colaborare privind prestarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*