Administrație locală

7 proiecte de hotărâre aprobate de consilierii din Independența

Consilierii locali din Independența au fost convocați în ședință ordinară, miercuri 31 august. Pe ordinea de zi s-au aflat șapte proiecte de hotărâre inițiate de primarul Cristea Gâscan.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a vizat aprobare referat dezmembrare imobil număr cadastral 101914 în imobile: 102171 – Lot 1 – UAT Independența 1506 metri pătrați și 102172 – Lot 2 – UAT Independența 1065 metri pătrați. Împutenicire S.C. TOPGEOCAD S.R.L. pentru operațiunile de publicitate.

Un proiect important pentru locuitorii din Movila Verde a aprobare folosință gratuită a unei suprafețe totale de 222 metri pătrați de către S.C. Enel Distribuție Dobrogea necesar amplasării a trei stâlpi tip 12G/31 pentru serviciul public de distribuției a energiei electrice în localitatea Movila Verde, strada Independenței, nr. 51.

În cadrul ședinței au fost luate și măsuri sociale, astfel consilierii locali au votat: proiectul de hotărâre privind aprobare cheltuieli suplimentare pentru întreținerea lui Baubet Benire în cadrul Căminului de bătrâni Sfinții Constantin și Elena din Eforie Nord până la întocmirea tuturor analizelor necesare dosarului de suvenționare, suma lunară de asigurat este de 2000 de lei, ea având o pensie specială de 1000 de lei și nici un alt ajutor dar și proiectul de hotărâre privind aprobare cheltuieli transport pentru Osman Ghiulin Ildiz în vederea deplasării cu copilul cu handicap la școala specială din Constanța – decont abonament.

Printre proiectele votate de aleșii locali e mai numără: aprobare reprezentant al Consiliului Local în comisia de evaluare a probei de interviu în cadrul Concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct pentru Liceul Tehnologic Independența; aprobare ofertă vânzare locuință 1159 metri pătrați curte făcută de doamna Lembrău Maria; aprobare proiect clădire casă mortuară pentru transformare clădire garaj + magazii, strada Constanței, nr. 38.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*