Administrație locală

2 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor din Mihai Viteazu

Comuna Mihai Viteazu a obținut finanțare, în voloare de două milioane de euro, pentru modernizarea infrastructurii rutiere de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Proiectul „Reabilitare și modernizare străzi, Mihai Viteazu, județul Constanța” depus de autoritățile locale a fost inclus pe lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în județul Constanța. Primăria a primit suma de 10.000.000 de lei pentru implementarea proiectului.
„Facem pași mici dar importanți pentru dezvoltarea comunei. Fondurile obținute ne permit să modernizăm parțial drumurile din localitatea Sinoe. În continuare vom căuta și alte surse de finanțare pentru a asfalta toate drumurile”, a precizat primarul Gheorghe Grameni.
Investiția presupune asfaltarea drumurilor din localitatea Sinoe. Astfel, vor fi reabilitate și modernizate străzile: Nordului, Trufelor, Câmpiei, Oltenilor, Școlii și DC 79 de la ieșirea din localitatea Sinoe până la limita cu Biosfera Delta Dunării.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*