Administrație locală

1 Iunie va fi sarbatorit cu fast in Eforie

Complexul Dunarea Eforie Nord in parteneriat cu administratia locala din oras, vor organiza pe data de 1 Iunie un eveniment sub denumirea de  ”La multi ani de ziua ta, 1 iunie 2011”.
Evenimentul va avea loc la club Dunarea din Eforie Nord, in intervalul orar 12.00 – 16.00. Manifestarea are ca scop sarbatorirea festiva a Zilei Copilului in cadrul acesteia copiii putand sa se bucure de diferite activitati cum ar fi: desene pe asfalt, mesaje pe baloane, jocuri cu opt trupe de animatori, spectacole cu muzica sustinute de trupa de copii Andra si Razvan, trupa este binecunoscuta de cei mici datorita melodiei ”Nu mi-e frica de bau bau”, dar si de cadouri surpriza. La eveniment vor participa un numar de 500 de copii din scolile,  gradinitele, cresele din Eforie Nord si Sud dar si copii din trei centre de plasament (Antonio si Micul Rotterdam din Constanta dar si Delfinul din Agigea). 
Ziua Internationala a Copiilor – 1 Iunie ofera an de an un prilej de mare bucurie, o intalnire fericita a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atentii si daruri, ci si prin participarea impreuna la actiuni si evenimente inedite, atractive pentru copii. Acest proiect isi propune intalnirea copiilor, parintilor a dascalilor intr-o lume inocenta, hazlie, plina de neastampar si energie, LUMEA COPIILOR.
“Acest eveniment are ca scop intarirea relatiilor de colaborare si prietenia dintre copii, implicarea activa a acestora in activitatile desfasurate, dezvoltarea aptitudinilor creative, dezvoltarea parteneriatelor interscolare, distractie si voie buna alaturi de animatori” a declarat Ion Ovidiu Brailoiu, primarul orasului Eforie. 
Pe scena amplasata in aer liber vor mai urca mai multe trupe printre care si trupa de copii Fargolino din Bucuresti. La finalul evenimentului, micutii sarbatoriti vor primi cadouri de la sponsori. Se doreste ca evenimentul din acest an, ce se desfasoara pentru prima data intre primaria Eforie  si club Dunarea din Eforie Nord, sa devina o traditie.   

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*