Lansare de zile mari la Medgidia: Celia, Directia 5, Spitalul de Urgenta si Costi Ionita

Noiembrie 2008, Bogdan Chirita

Administratie locala
Medgidia este asaltata in acesta seara de vedete venite sa sustina, printr-un spectacol de zile mari, candidatura social-democratului Liviu Brailoiu pentru Senat si a profesorului Lucian Balut pentru Camera Deputatilor.
Viitorii parlamentari vor fi prezentati electoratului de catre presedintele Consiliul Judetean Constanta Nicusor Constantinescu, care este de parere ca &in Medgidia electoratul este adeptul politicilor sociale ale PSD” si are convingerea ca locuitorii acestui important municipiu vor fi alaturi de cei doi candidati in ziua de 30 noiembie a.c.

Celia, Directia 5, Spitalul de Urgenta si Costi Ionita vor sustine un concert la Casa de Cultura a Sindicatelor din Medgidia, incepand cu ora 17.00. in cadrul spectacolului, delegatia PSD va prezenta programele electorale, printre care, unul dintre cele mai importante fiind: &case ieftine pentru tineri”, program aflat in derulare la Constanta. Dorinta Consiliului Judetean si a PSD este extinderea acestui program si la Medgidia, dar pentru aceasta este nevoie de fonduri ce nu pot fi directionate catre Consiliul Judetean Constanta, fara reprezentantii Constantei in Parlament, fara un Guvern PSD. Cei doi viitori parlamentari se prezinta in fata electoratului cu deplina convingere ca Medgidia este cel mai important municipiu din Colegiu, facand totodata apel la constiinta civica, pentru ca toti cetatenii cu drept de vot sa se prezinte la urne in ziua de 30 noiembrie.
Uniforme in scolile din Romania.

Tit-Liviu Brailoiu, candidat la Senat din partea PSD in colegiul uninominal 1 Constanta, sustine ideea ca scola romaneasca, printre altele, trebuie sa revina la uniforma. in viziunea social-democratului, uniforma scolara fereste elevii de frustarile diferentierii sociale, fiind unul dintre aspectele care duce la abandonul scolar. Aceasta tema i-a fost sugerata de parintii elevilor din mediul rural, care i-au marturisit viitorului senator imposibilitatea sustinerii copiilor lor intr-o scoala din mediul urban. Printre motivele justificate se numara si lipsa unei tinute care sa evite diferentierea elevilor cu posibilitati financiare modeste fata de cei instariti.

Tit-Liviu Brailoiu considera ca nu este neaparat necesara o uniforma la nivel national, dar trebuie luata o hotarare la nivelul Ministerului invamantului sau macar la nivelul Inspectoratelor Scolare Judetene. De asemenea, in cadrul intalnirilor cu profesorii, Tit-Liviu Brailoiu a detaliat programele de guvernare ale PSD si cele ale Consiliului Judetean, o buna parte dintre ele aflate in derulare la nivelul scolilor din mediul rural constantean.

Album foto

 • Articole din editia din data de Noiembrie 2008

 • Lansare de zile mari la Medgidia: Celia, Directia 5, Spitalul de Urgenta si Costi Ionita

  Administratie locala
 • Sediu modern pentru administratia publica din Cumpana

  Administratie locala
 • Pensionarii nu il mai vor pe Ion Motoc

  Administratie locala
 • Primaria Lumina a concesionat serviciul de ecarisaj

  Administratie locala
 • Unitatile de invatamant din Independenta, dotate cu tehnica IT

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771