Pensionarii nu il mai vor pe Ion Motoc

Noiembrie 2008, Ghiulseren Abduraman

Social
Seful Clubului Pensionarilor din Medgidia, Ion Motoc, este contestat de mai multi membri care vor sa il inlocuiasca cu orice pret. Batranii spun ca Motoc se manifesta dictatorial, face politica, desi nu ar trebui si vrea sa se impuna prin militarie

Dictatura instaurata de Motoc la club i-a alungat pe pensionari care nu mai doresc sa frecventeze clubul deoarece barbatul este foarte arogant, nu ii lasa sa se desfasoare in voie si nu le asculta pasurile. Ion Motoc a fost pus in functie la inceputul lunii iulie, imediat dupa alegerile locale si promitea, la aceea vreme ca nu se va face politica la club. Doamnele din comitetul de femei il contrazic si spun ca in cele doua ore de activitate desfasurate in fiecare marti stau si asculta discursul elogios al lui Motoc la adresa candidatului la parlamentare Mihai Lupu. Nu facem nimic, stam si il ascultam pe el cum il lauda pe Lupu. Eu i-am sugerat sa asculte si sa noteze problemele cu care se confrunta batranii sau sa organizam actiuni pentru pensionari insa nu a vrut”, se plange o membra mai veche a Clubului. Motoc se apara declarand ca clubul nu are culoare politica si a acceptat sa vina persoane si de la alte partide. insa pensionarele spun ca au primit ziare electorale de la PNL si li s-a solicitat prezenta in ziua de 7 noiembrie la lansarea candidaturilor lui Puiu Hasotti si Mihai Lupu. Ion Motoc este constient de grupul razvratit de pensionari care doresc sa il detroneze si neaga ca ar fi avut apucaturi dictatoriale. Seful Clubului Pensionarilor a interzis in cadrul Clubului consumarea bauturilor alcoolice si jocurile de remi pe bani si spune ca acestea ar fi motivele pentru care unii pensionari ar dori inlocuirea sa.

Pensionarii l-au reclamat
Au vrut sa ma santajeze cu bani sau bautura ca sa ii las sa joace remi pe bani insa eu sunt un om credincios si nu am fost de acord.”, povesteste Ion Motoc. Barbatul spune ca nu a mai permis jocurile de noroc deoarece a existat un conflict in care un batran a vrut sa il injunghie pe alt pensionar care avea o datorie de 2 lei rezultata dintr-un joc de remi.Totusi unii membrii ai Clubului au indoieli in ceea ce priveste bunele sale intentii crestine declarand ca vorbeste urat si mai pipaie doamnele din cand in cand. Motoc mai spune ca cei care doresc sa il dea jos din functie sunt pensionari de la alte partide care la randul lor au influentat alti pensionari.
Surse neoficiale ne spun ca pensionarii nemultumiti de atitudinea lui Motoc au depus reclamatii impotriva acestuia la Serviciul Public de Asistenta Sociala si chiar la primarul Marian Iordache. Mai exista acuzatii de sustragere a alimentelor ramase de la balul organizat de Ziua Pensionarilor. O doamna de la comitetul femeilor ma fura. Descompleteaza pachetelele ramase, isi umple sacosile si pleaca cu ele acasa”, acuza Ion Motoc. Acesta spune ca a hotarat sa nu mai lase pe nimeni in biroul sau si sa incuie toate produsele ramase in dulap. in schimb unii membrii mai vechi ai Clubului Pensionarilor spun ca nu mai au acces la birou deoarece barbatul nu le permite si ca nu s-a furat nimic.

Clubul Pensionarilor nu mai are asistenta
Un membru al Clubului il acuza pe Ion Motoc ca inlaturat-o pe fosta asistenta a Clubului Pensionarilor. Se pare ca femeia a fost data afara din birou, iar pensionari nu isi vor mai putea lua tensiunea si nu vor mai beneficia de un consult medical. Pensionarii nu mai vin pentru ca nu il vor si sunt nostalgici pentru ca in timpul fostei conduceri sala era arhiplina iar acum sunt doar cateva persoane care vin zilnic”, afirma o membra cu state vechi. Ion Motoc este hotarat sa schimbe comitetul de femei dupa campania electorala insa pensionari spun ca odata cu comitetul si el va fi inlocuit deoarece exista multe nemultumiri.

Articole din editia din data de Noiembrie 2008

 • Lansare de zile mari la Medgidia: Celia, Directia 5, Spitalul de Urgenta si Costi Ionita

  Social
 • Sediu modern pentru administratia publica din Cumpana

  Social
 • Pensionarii nu il mai vor pe Ion Motoc

  Social
 • Primaria Lumina a concesionat serviciul de ecarisaj

  Social
 • Unitatile de invatamant din Independenta, dotate cu tehnica IT

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Ziua Internaţională a Familiei marcată la Cumpăna

  Social
 • Sprijin pentru locuitorii din comuna Dobromir, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Mesajul primarului Niculae Stan, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771