Tit-Liviu Brailoiu

7 Noiembrie 2008, Bogdan Chirita

Politic
Brailoiu Tit-Liviu este viitorul senator PSD delegat in Parlamentul Romaniei de Colegiul Electoral nr. 1 Constanta. in acest colegiu sunt incluse Orasele Medgidia, Navodari, Harsova, precum si comunele: Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Cogealac, Nicolae Balcescu, Ciobanu, Crucea, Mihai Viteazu, Cuza Voda, Ghindaresti, Istria, Sacele, Seimeni, Topalu, Garliciu, Targusor, Pantelimon, Tortoman, Fantanele, Silistea, Saraiu, Horia, Gradina si Vulturu.

Brailoiu Tit-Liviu este director general al SC &Complex Palas-Pelican& SA din statiunea Mamaia si in paralel a dezvoltat o afecere de succes in Spania in domeniul turismului si al texilelor. Spiritul sau intreprinzator l-a propulsat in top 300, atu ce-l va tine departe de scandalurile financiare ale coruptiei la nivel inalt.

Pregatirea in domeniul Afacerilor Internationale si al Managementul Administratiei Publice fac din Liviu Brailoiu un fin cunoscator al problemelor cu care se confrunta astazi Romania. Relatiile externe solidificate in ulimii 17 ani si discutile avute cu personalitati ale vietii politice internationale l-au ajutat sa devina unul dintre cei mai buni observatori ai fenomenului migratiei fortei de munca. in acest sens preocuparea majora, in eventualitatea mandatului senatorial, va fi elaborarea unei legi social- democrate venite in sprijinul romanilor care muncesc in strainatate.

Dinamic, entuziast si carismatic, Tit-Liviu Brailoiu s-a remarcat la nivelul conducerii organizatiei judetene a PSD, fiind cooptat in partid in anul 2005. Desi a fost curtat de toate partidele politice, el a ales sa faca o politica social democrata pentru ca in viziunea sa un &un roman nu poate fi decat social democrat”.

Realizarile profesionale si formarea personalitatii lui Tit-Liviu Brailoiu se datoreaza in mare parte parintilor, oameni cu o solida pregatire pedagogica, care au format multe generatii de tineri. Nu este de mirare ca cei doi copii ai familiei Brailoiu se bucura de aprecierea constantenilor, unul in calitate de edil al orasului Eforie, celalalt in calitate de manager general. in relatiile interumane atat Ovidiu, cat si Tit-Liviu Brailoiu se evidentiaza prin grija si respectul fata de om. Aceste calitati vor fi transferate si viitorului senator alaturi de spiritului de echipa pe care l-a cultivat si promovat impunandu-i o imagine ce inspira responsabilitate si echilibru. Liviu-Tit Brailoiu este perceput ca cel care vede problemele oamenilor de langa el si se implica personal in rezolvarea acestora. Mai mult decat atat, considera ca este absolut necesar ca, pentru bunastarea comunitatii este nevoie de implicarea tuturor edililor, indiferent de haina politica pe care o imbraca. in acest sens si-a afirmat sprijinul si deschiderea fata de orice propuneri din plan local ce vor putea face obiectul sprijinului parlamentar.

Liviu-Tit Brailoiu doreste ca prin mandatul sau sa faca posibila nationalizarea proiectelor initiate la Constanta de echipa Radu Stefan Mazare si Nicusor Constantinescu. Tanarul politician este de parere ca proiectele echipei PSD Constanta sunt cele viabile, si au dovedit tuturor ca nu au ramas la stadiul de idee, ci au fost puse in aplicare practica, indiferent de jocurile de culise si dorinta de franare.

O puternica reprezentare a judetului Constanta in Parlamentul Romaniei va fi garantia ca eforturile coplesitoare pe care administratia locala le depune nu raman fara rezultat, asa cum s-a intamplat in acest mandat 2004 2008, cand guvernul ostil de la Bucuresti nu a facut decat sa impiedice dezvoltarea orasului si judetului Constanta.

Articole din editia din data de 7 Noiembrie 2008

 • Municipalitatea Medgidia a uitat gunoiul menajer pe strazi

  Politic
 • Tit-Liviu Brailoiu

  Politic
 • LIVIU BRAILOIU, senatorul care il detroneaza pe Puiu Hasotti

  Politic
 • SENOL ZEVRI:

  Politic
 • Lucian Balut: "Indemnizatia de deputat de simte in bugetul familiei"

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Dragnea ameninta cu anticipate in cazul in care Iohannis nu numeste premierul PSD-ALDE

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771