Social

Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

La sfârșitul vacanței de vară, pentru de a-i face fericiți pe copiii din comună, administrația locală Cerchezu le va oferi acestora o zi de neuitat la parcul acvatic din stațiunea Mamaia, Constanța.
Pe data de 2 septembrie, 45 de elevi însoțiți de cinci cadre didactice vor avea parte de o zi de distracție, vor merge în excursie la Aqua Magic.
Pentru a asigura transportul copiilor, administrația locală va pune la dispoziția acestora un autocar. 
Parcul acvatic din stațiunea Mamaia, Aqua Magic, cuprinde piscine mici și locuri special amenajate pentru copii, piscina mare, un râu leneș și tobogane. Aici se află singurul tobogan Side Winder din România!
Această atracție a fost dezvoltată pentru amatorii de distracții maxime care caută experiențe de mare viteză, pleacă de la o înălțime de 14 metri, oferind senzații unice de cădere liberă.
„Bucuria copiilor este cea mai mare răsplată. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuși și anul acesta, să asigurăm o zi de bălăceală și distracție copiilor din comună”, a precizat primarul Ștefan Chelaru.
Pregătiri pentru începerea anului școlar
Administrația locală execută în această perioadă lucrări de reparații la Școala Gimnazială „Marin Voinea” din Cerchezu, mai exact sunt efectuate zugrăveli exterioare.
Totodată, pentru ca elevi să-și desfășoare activitatea educațională în condiții de siguranță, pe data de 6 septembrie se va realiza dezinfecția și deratizarea instituțiilor de învățământ. 
„Pregătim școlile și grădinițele și îi așteptăm cu drag pe copiii pe 13 septembrie. Pentru a respecta măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS CoV2 am achiziționat măști de protecție pentru elevi și cadrele didactice dar și materiale dezinfectante”, a declarat directorul instituției de învățământ, Cătălina Cepreaga.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*