Social

30.000 de turisti pe litoral

Vremea frumoasa i-a convins pe romani sa lase in urma zapuseala oraselor si sa se refugieze pe litoralul romanesc, pentru a se bucura de soare si de apa marii. 
Pentru prima data de la inceperea sezonului estival, numarul turistilor sositi in statiunile constantene a fost de ordinul zecilor de mii (exceptand 1 Mai), in conditiile in care, potrivit asociatiilor de profil, in prima jumatate a anului in curs au fost cu 20% mai putini turisti pe litoral decat in aceeasi perioada a anului trecut. in total, plajele constantene au atras, in acest weekend, aproape 30.000 de turisti. 
Potrivit presedintelui Asociatiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovala, numai in statiunea Mamaia, numarul turistilor a fost de aproape 20.000. „in acest weekend, statiunea Mamaia a fost ocupata la capacitate maxima. Se poate observa o revigorare a turismului pe litoralul romanesc, cu o usoara tendinta de mai bine fata de anul trecut”, a declarat Nicolae Bucovala. El a adaugat ca romanii incep sa redescopere litoralul romanesc si sa-si dea seama ca este mult mai bine sa-si petreaca vacantele in Romania.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*