S.C. RAJA S.A.

Lipsă apă bd. Mamaia și zona Faleză Nord din municipiul Constanța! Avarie survenită pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția str. Turda cu bd. Mamaia din municipiul Constanța. RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 29 mai 2024, în intervalul orar 09.00 – 16.00!

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția str. Turda cu bd. Mamaia din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 29 mai 2024, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Mamaia, tronsonul delimitat de str. Bogdan Vodă și Zona Pescărie, cu străzile adiacente și abonații din cartierul Faleză Nord, cu punctele termice din zonă.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a transmis S.C. RAJA S.A.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*