Municipiul Medgidia

Ziua Copilului, sărbătorită cu mare fast în municipiul Medgidia

Sâmbătă, 01 iunie 2024, Parcul 01 Mai a devenit neîncăpător pentru mulțimea de părinți și copii sosiți pentru a se bucura de activitățile și surprizele pregătite de municipalitate cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului.

În ciuda amenințărilor primite de artiștii invitați la eveniment, instituțiile de ordine publică au asigurat păstrarea ordinii și siguranței publice pe toată perioada desfășurării manifestărilor artistice.

Vremea favorabilă și atmosfera fascinantă creată de personajele transpuse din basme și benzi desenate, precum și variatele activități dedicate copiilor de toate vârstele, au asigurat un eveniment de succes, de care s-a bucurat un număr mare de persoane din tot județul Constanța.

Pe tot parcursul evenimentului invitații s-au putut răcori savurând proaspăta înghețată londoneză oferită gratuit. Momentele culminante ale serii au fost oferite de Bogdan DLP, Rareș și Erika care au strâns un număr impresionant de tineri și adulți dornici de distracție.

O mulțime de zâmbete, fotografii reușite și curcubee muzicale sunt câteva dintre frumoasele amintiri oferite de un 01 iunie de neuitat la Medgidia.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*