Municipiul Medgidia

Lucrările de reabilitare a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia au fost finalizate

Pe 16 august, primarul Valentin Vrabie a făcut recepția lucrărilor de reabilitare a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia.

„Astăzi are loc recepția lucrărilor de reabilitare a Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia. Elevii noștri vor păși la începutul acestui an școlar într-o locație modernizată, care va oferi condiții optime pentru performanța în educație. Mă bucur că după atâta muncă, o parte dintre copiii și profesorii municipiului Medgidia va beneficia de un mediu optim de învățare, de confort și de siguranță!” a transmis primarul Valentin Vrabie.

Proiectul pentru această lucrare a fost realizat cu finanțare prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară – „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, iar valoarea totală estimată a contractului a fost de 5.494.379,49 lei din care: cheltuieli pentru asigurarea utilităţilor necesare obiectivului de investiții: 59.000 lei fără TVA; cheltuieli cu investiţia de bază de 5.305.379,49 lei fără TVA; organizare de şantier – 130.000 lei.

Proiectul a vizat lucrări de reabilitare a școlii dar și a sălii de sport. Astfel, obiectivul general al proiectului a vizat creșterea eficienței energetice în cele două corpuri ale Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu prin derularea de lucrări de intervenție cu scopul consolidării școlii si termoizolării clădirilor, modernizării instalațiilor de preparare și distribuire a agentului termic și a apei menajere calde, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum și alte lucrări conexe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*