Lucrări de interes local

Primăria Saligny reamenajează un parc pentru copii

Primăria Saligny a demarat în luna aprilie lucrările de reamenajare a locului de joacă pentru copii din curtea școlii din localitate. Investiția este posibilă cu fonduri de la Societatea Națională Nuclearelectrica S.A.

În baza unui contract de sponsorizare Primăria Saligny a primit de la Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. suma de 530.583,89 de lei pentru reabilitarea unui spațiu de joacă pentru copiii din comună.

Parcul este amplasat în curtea școlii din localitate pe o suprafață de 700 metri pătrați. Conform proiectului tehnic lucrările presupun: împrejmuire cu gard; construire alei pietonale și montare strat de cauciuc pe care se va amplasa un ansamblu modular de joacă pentru copii dotat cu scări, leagăne, balansoare, tobogan. De asemenea vor fi montate coșuri de gunoi și bănci, dar se vor planta atât arbuști ornamentali cât și gazon.

Lucrările au demarat la începutul lunii mai și au ca termen de finalizare luna iunie.

„Mulțumim pe această cale Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. pentru fondurile acordate. Investiția va aduce bucurie pe chipurile copiilor și mai mult decât atât noul spațiu de joacă le va oferi posibilitatea să petreacă mai mult timp în aer liber”, a precizat primarul Ion Beiu.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*