Lucrări de interes local

Parcul pentru copiii din Saligny a fost finalizat

Autoritățile locale din Saligny urmăresc, zi de zi, să ridice gradul de confort al locuitorilor prin realizarea investițiilor la nivelul comunei. Banii de la bugetul local nu sunt suficienți pentru proiecte de anvergură, motiv pentru care primarul Ion Beiu caută soluții pentru dezvoltarea localităților. De curând, cu spirjinul Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. a reamenajat locul de joacă pentru copii din curtea școlii din Saligny.

Luna aceasta au fost finalizate lucrările de reamenajare a locului de joacă pentru copii din curtea școlii din localitate. Investiția a fost posibilă cu fonduri de la Societatea Națională Nuclearelectrica S.A., în baza unui contract de sponsorizare prin care Primăria Saligny a primit suma de 530.583,89 de lei pentru reabilitarea unui spațiu de joacă pentru copiii din comună.

Parcul este amplasat în curtea școlii din localitate pe o suprafață de 700 metri pătrați. Conform proiectului tehnic lucrările au presupus: împrejmuire cu gard; construire alei pietonale și montare strat de cauciuc pe care se va amplasa un ansamblu modular de joacă pentru copii dotat cu scări, leagăne, balansoare, tobogan. De asemenea au fost montate coșuri de gunoi și bănci, dar s-au plantat atât arbuști ornamentali cât și gazon.

La începutul lunii mai Primăria Saligny a demarat lucrările de reamenajare a parcului, din luna iunie copiii se pot bucura de un nou spațiu de recreere.

„În numele copiilor și al locuitorilor din comună, mulțumesc Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. pentru fondurile acordate. Prin realizarea investiției am revigorat zona și am creat un spațiu de recreere pentru adulți și de distracție pentru cei mai mici locuitori ai comunei noastre”, a precizat primarul Ion Beiu.

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*