Investiții

4,5 kilometri de drumuri vor fi asfaltate în comuna Ostrov

Peste 1,5 milioane de euro a primit Primăria Ostrov de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru asfaltarea drumurilor din comună.

Prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny autoritățile locale au atras fonduri în valoare de 7.872.697,46 lei pentru realizarea proiectului „Asfaltare străzi în Comuna Ostrov, județul Constanța”.

Investiția presupune asfaltarea a 4,5 kilometri de drumuri în satele Galița, Esechioi și Gârlița. După implementarea proiectului în aceste localități vor râmâne de asfaltat aproximativ 4 kilometri.

Străzile care urmează să fie asfaltate sunt: Gheorghe Lazăr, Veteranilor, Eminescu din localitatea Esechioi; Gospodarilor și 30 Decembrie în GârlițScorcea, Dealului tronson I și tronson II în Galița.

„Urmează semnarea contractului de finanțare, după care vom demara procedurile necesare pentru realizarea investiției. Rețeaua de drumuri de la nivelul comunei este de 67 de kilometri. Prin acest proiect am făcut un pas important pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Ar mai fi de asfaltat aproximativ 8 kilometri pentru ca rețeaua să fie pusă la punct, de aceea nu ne vom opri și vom cauta și alte surse de finanțare prin care să asfaltăm întreaga comună”, a precizat primarul Niculae Dragomir.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*