Educație

Ziua Recoltei organizată de elevii Școlii Gimnaziale din Siliștea

Vineri 27 octombrie la ora 11.00, au fost deschise porțile parcului Tineretului din Țepeș Vodă unde micii antreprenori ai Școlii Gimnaziale numărul 1 Siliștea i-au așteptat pe locuitorii comunei la Ziua Recoltei.

Evenimentul „Ziua Recoltei” a fost organizat cu multă dibăcie de elevii și cadrele didactice, ajutați de părinți și autoritățile locale. Pentru ca târgul să fie unul de succes, cu câteva zile înainte, copiii au împărțit prin comună fluturași. „Dacă nu ai timp de cumpărături / Vino la noi la târg, / Aici vei găsi murături / Vândute de elevi cu sârg. / Compotul, gemul sau zacusca / Dulciuri, dovleci găsești / Vei avea de unde să alegi! – a fost mesajul de promovare al Zilei Recoltei.

Încă de la primele ore preșcolarii, elevii claselor primare și gimnaziale împreună cu cadrele didactice și-au pregătit standurile cu produse specifice. Târgul a fost vizitat de locuitorii din comună care au fost plăcut impresionați de varietatea produselor. Printre cei care au sosit la târg s-a aflat și primarul Mihai Soare care a cumpărat atât conserve pentru iarnă cât și dulciuri.

Se pare că micii antreprenori ai școlii și-au dovedit priceperea de a-și promova și vinde produsele…au reușit să strângă banii necesari pentru a merge într-o excursie care va fi organizată în cadrul Programului „Școala Altfel”.

„Elevii, părinții, dar și locuitorii satelor Țepeș Vodă și Siliștea s-au reunit, în zi de mare sărbătoare, pentru a celebra roadele toamnei. Curtea s-a transformat într-o adevărată expoziție, datorită standurilor claselor încărcate cu cele mai de preț daruri ale acestui anotimp. Evenimentul s-a desfășurat cu ajutorul Primăriei Comunei Siliștea, căreia îi mulțumim pentru sprijinul acordat! Mulțumim părinților pentru implicare!” a transmis Adriana Ionașcu, directorul instituției de învățământ.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*