Educație

Primarul Constantin Baltă sprijină activitățile elevilor din comună

În perioada 24-28 aprilie, elevii Școlii Gimnaziale din Topalu au   participat la activități educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului „Școala altfel”. Autoritățile locale au venit în sprijinul cadrelor didactice în organizarea unei excursii la Constanța.

Timp de cinci zile, elevii au participat la diverse activități, organizate de cadrele didactice, în cadrul programului „Școala altfel”. Printre acestea se numără: „Sunt cetățean, am drepturi și obligații”, „Maratonul prieteniei”, „Povești și…povești de viață”, ,,Micii arhitecți” (copiii au realizat machete ale satului, au confecționat materiale pentru pavoazarea sălilor de clasă și holurilor, au amenajat grădina școlii), „Pe tărâmuri dobrogene”- excursie la Constanța.

„Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor lor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate. Felicit pe această cale conducerea instituției și cadrele didactice care organizat un program atractiv pentru elevi. Primăria a pus la dispoziția elevilor un autocar de 49 de locuri și un microbuz  pentru deplasarea la Constanța. Astfel, toți copiii de la clasele 0-IV au posibilitatea să viziteze Delfinariul, Microrezervația dar și alte obiective”, a declarat primarul Constantin Baltă.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*